Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Segítenél egy keverő és...

Segítenél egy keverő és mikrofon kiválasztásában tanácsokkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, csak rendezvényre kellene nekünk, de egyikünk se ért hozzá, aztán persze azt sóznak ránk, amit akarnak. kínálat meg 5 ezertől a csillagos ég.

Na alapból egy 4 csatornás keverőt néztünk ki pl 25 ezerét de aztán a frász tudja milyen paraméterei vannak.

Tehát arra kellene nekem valaki, hogy msn-en pár kérdést feltehessek, mégis mire kell figyelni egy keverőnél, és mi mit jelent, és a rádiós mikrofonoknál szintén.

Ha valaki otthon van a témában, akkor gondolom neki nem okoznak problémát a kérdéseim, csak én meg abszolút nem vagyok benne, és kellene kis önzetlen segítség (szal nem az üzlettől, mert már többedszer tapasztaljuk, hogy össze-vissza beszélnek,csak lényeg, hogy ránk sózzák a minél drágább dolgokat, de amikor fel akarom írni a keverő típusát, na akkor mindjárt elkezd zagyválni, és még azt engedi, nehogy már utána nézzek .... hihetetlen).

Előre is köszi valakinek !!

Írj lécci privátot, aztán cserélünk msn-t!

2010. aug. 4. 11:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!