Segítenél egy keverő és mikrofon kiválasztásában tanácsokkal?
Úgy értem, csak rendezvényre kellene nekünk, de egyikünk se ért hozzá, aztán persze azt sóznak ránk, amit akarnak. kínálat meg 5 ezertől a csillagos ég.
Na alapból egy 4 csatornás keverőt néztünk ki pl 25 ezerét de aztán a frász tudja milyen paraméterei vannak.
Tehát arra kellene nekem valaki, hogy msn-en pár kérdést feltehessek, mégis mire kell figyelni egy keverőnél, és mi mit jelent, és a rádiós mikrofonoknál szintén.
Ha valaki otthon van a témában, akkor gondolom neki nem okoznak problémát a kérdéseim, csak én meg abszolút nem vagyok benne, és kellene kis önzetlen segítség (szal nem az üzlettől, mert már többedszer tapasztaljuk, hogy össze-vissza beszélnek,csak lényeg, hogy ránk sózzák a minél drágább dolgokat, de amikor fel akarom írni a keverő típusát, na akkor mindjárt elkezd zagyválni, és még azt engedi, nehogy már utána nézzek .... hihetetlen).
Előre is köszi valakinek !!
Írj lécci privátot, aztán cserélünk msn-t!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!