Melyik Magyarországon a legigényesebb zenét játszó együttes?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2010. aug. 4. 11:11
1/12 anonim válasza:
Szerintem : Alvin és a Mókusok & The Grenma.:)
15/L
3/12 anonim válasza:
A maga műfajában(ha egyáltalán besorolható valamelyikbe) a Quimby szerintem csúcs!
4/12 anonim válasza:
Grenma? a srác hangja olyan mint egy 8 évesnek... nehogymár igényesnek merjed nevezni.. olyan mint valami rossz tini banda... inkább ajánlom hatóságilag tilost, ektomorfot, alvint, roadot, tankcsapdát (régebbi számokat) f/16
5/12 anonim válasza:
Hát ez a te véleményed, oké.:D
Én attól, hogy neked nem tetszik és szerinted nem igényes még ugyanúgy fogom hallgatni, mert nekem tetszik és szerintem nagyon is igényes.:D
6/12 anonim válasza:
En is szeretem Alvinekat nagyon, de szerintem nem felel meg a kerdesnek, mert szerintem az egyaltalan nem az igenyessegrol szol. Valaszadasban csatlakozom egyik elottem szolohoz, en is a Quimby-t mondanam. Nagyon jok a fiuk. 23/f
8/12 anonim válasza:
Kormorán, dalriada, bikini, deák bill
9/12 anonim válasza:
Valamelyik külföldi banda, amelyik éppen itt koncertezik...
10/12 anonim válasza:
Dalriada, (régi)Pokolgép, Jogos Önvédelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!