Tudnátok ilyen eloadokat mondani,aki ilyen fajta zeneket,instrumentalokat jatszik, emocio,film szeru zene,pl. leirasban ?
Mondanám, hogy keresgélj az egyéb "poszt" műfajok közt, mert a posztrock tényleg visszavonulósabb zene (van az ambientes vonal, az konkrétan bealvós :-D ), mert már lassan mindenből lesz poszt. De például a posztmetál szerintem már túl gyors.
Talán megnézhetnéd Csarnogurszky István projektjeit, követhetetlenül sok van belőle, sokféle stílusban, posztrock-közeli, amit csinál.
Itt a nevéhez görgetve klikkelhetsz a saját zenéihez, van pár belőle, én teljesen elvesztettem már a fonalat, de felismerhető, ha valamiben ő is zenél.
Ez is egy beugrós projektje.
Vegyes tempójú számok, mondjuk talán az első és a harmadik kicsit gyorsabb.
Tökre ajánlanék mondjuk Russian Circlest vagy egy If These Trees Could Talkot, de az már inkább posztmetál-posztrock-progrock, azok között több a tempósabb ("vidámabb") muzsika.
Érdemes teljes lemezekbe belehallgatni, mert sokféle tempójú számok vannak egy-egy albumon belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!