Van egy zene, nem tudom a cimet. Hegedu is van benne. melyikre gondolok?
Figyelt kérdés
Modernebb zene, idei, tavalyi, tavalyelotti lehet. Valahol a kozepen vagy a vege fele van egy resz hegedu is. Az enekes dallamot hegeduli benne. Sajnos tobbet nem tudok, de mondom hátha valaki kitalalja:D2020. aug. 3. 19:36
1/12 anonim válasza:
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez, de koszonom.
Nem tudok reszletet sem :-(
Tudom hogy enekel egy dallamon a nő, majd kesobb ugyanazon a dalamon szol a hegedu.
Allandoan ez cseng a fulemben. Mintha remlene olyan hogy loose gonna loose gonna loose gonna blablabla (nem tudom mi jon) de lehet hulyeseg es nem is ide tartozik, foleg hogy mar beirtam ezt szazfele kepp a youtubba, de semmi hasonlo nem jott ki :D
2020. aug. 3. 20:40
4/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem :-(
2020. aug. 3. 21:32
6/12 A kérdező kommentje:
Nem sajnos
2020. aug. 3. 22:02
7/12 anonim válasza:
Esetleg emlékszel még milyen hangszerek voltak? Dob, gitár, ukulele, akármi?
Milyen stílus? Inkább pop, vagy rock?
9/12 A kérdező kommentje:
Inkabb pop
Valami: tűrüttűrü tűrütürüttünn tüttürüttün
Ez hegedűvel
:D:D
2020. aug. 4. 09:32
10/12 anonim válasza:
Mark Ronson - Nothing Breaks Like a Heart esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!