Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A hangterjedelmem bővítésére...

A hangterjedelmem bővítésére milyen gyakorlatokat tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
Hobbiból elkezdtem énekelni egy pár napja az egyik ismerősöm segített, skáláztunk és beénekeltünk ebből kiderült hogy C-től D'-ig kényelmesen tudok énekelni, de az E' is kijött tisztán párszor.
2010. aug. 4. 04:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát kérdés hogy mennyi idős vagy, és hogy fiú e vagy lány?! Bár mivel leítad a hangterjedelmed, szerintem fiú, de javíts ki ha tévedek:)

Csodákat ne várj. Inkább csak képezni tudod magad, a hangterjedelmed esetleg csökkenhet, sem mint nőne. Minnél feszesebb a hangszálad, annál magasabb hangot tud képezni. Sajnos ez veled született lehetőség, de semmiképp se tántorítson el.

2010. aug. 4. 05:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, 22 éves:)

Azért próbálkozok tovább:)

2010. aug. 4. 06:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg rosszul írtam be bocsi, adj még rá egy oktávot:)
2010. aug. 4. 06:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát, akkor már nem nagyon fog változni az a terjedelem...max ha dohányzol, akkor lehet, hogy csökken. Nekem (23F) az utóbbi 2-3 év dohányzás hatására 1 teljes hangot csökkent...ha abbahagyom, pár hét múlva jobb, de sose sikerül, erre vigyázni kell:)

Skálázgass, talán még javul:)

2010. aug. 8. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!