Egy Fidióta tökkelütött, benyalt a diktátornak. Az egyik barátom rokona azt mondta, hogy Révész Sándor egy halomsz*r
2020. júl. 31. 11:51
2/7 anonim válasza:
Nekem pedig az egyik haverom sógrának az unokabátyjának a volt szobatársa meg azt hogy jó csávó.
2020. júl. 31. 18:07
3/7 anonim válasza:
Nagyon jó hangja volt, és amennyire tudom, még most se rossz. Lehet, hogy velem van a baj, de én ez alapján ítélek meg egy énekest, nem a politikai beállítottsága alapján.
2020. aug. 1. 12:20
4/7 anonim válasza:
Mint énekes nagyon kedvelem őt nemcsak a Piramis dalok miatt, az első szólóalbuma
is nagy kedvenc.
Mint ember, sajnos nem ismerem, a Piramis
tagjai közül ketten viszont érdekes dolgokat mondtak róla. Meglepetten olvastam.
2020. aug. 4. 15:29
5/7 A kérdező kommentje:
Mit mondtak róla, utolsó? Erre kíváncsi lettem.
Köszönöm a válaszokat egyébként.
2020. aug. 4. 17:25
6/7 anonim válasza:
Nézz utána neten, cserbenhagyta a társait
a turnék már le voltak kötve, ő meg bejelentette a kilépését az együttesből.
Nem éppen volt etikus.
2020. aug. 7. 10:02
7/7 anonim válasza:
A csapatból ketten ezt nem tudták neki benyelni. Sajnos ők már nem élnek. Úgy tudom nem igazán voltak jó viszonyban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.