Melyik zene lehet ez?
Sziasztok! Régebben halottam egy zene részletet ami nagyon tetszett de nem emlékszem a nevére
Mintha úgy emlékeznék hogy egy bts szám volt. Van egy olyan c. Zene is amiben az a szó van amit a zenéből hallottam (kevés részt hallottam belőle) azt hallottam belőle hogy DNA
és tudom hogy biztos az a bts szám mert mint voltam van egy ilyen zene de más volt a szövege vsgybcsak szimplán azért nem hiszem azt hogy az mert csak kis részletett halottam. De a Bts- DNA-nek a "beat-je" (nem jutt eszembe a magyar szó) nem olyan. A zenében van benne olyan hogy egy kis fütty egy jó dallamban. A szöveg meg valahogy így volt: "dob talán?" Dna "dob" Dna (nem ismertem fe a nyelvet talán koreai) és ez megy egy kis ideig. Nem hiszem hogy bárki is felismeri de talán :)
Válaszokat előre is köszönöm!

Én ezt ismerem még amiben van dob is, meg DNA is, viszont ez nem koreai.
Szia köszi a választ elfelejtettem mondani hogy fiúk/fiú énekli.
Lehet egyébként tényleg bts énekelte mert a hang amin az az ember énekli itt van a fejemben és olyan mintha talán egyikük énekelné. :)
Talán nem figyeltem eléggé a zenére és énekelték de a Bts-Dna ban mintha CSAK a végén énekelnék néha a közepén de nem hallatszik. Mígy amire emlékszek Hogy 3szor valaki mondja hogy DNA :)

Ezekben szerepel a DNA szó, de kétlem, hogy ezek között lesz. Biztos, hogy jól hallottad ki?

Lehet, hogy ezt hallottad:
https://www.youtube.com/watch?v=Gx9L1nvgGDg
Az Answer albumhoz kijött ez a verzió is.
ÉS csak kicsit hasonlít
*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!