Hogy lehetek rapper?
Figyelt kérdés
Szerintem egész jó szövegeket írok, a rímek is jók, haverjaimmal le is énekeltünk párat, de nincs hozzá alap. Honnan lehet szerezni kezdőknek? Először az alap legyen meg vagy a szöveg? 16 évesen már késő elkezdeni? Zeneiskolába kell járni, vagy a nagyobb rapperek hogy csinálják? Miket kell megtanulnom hozzá és hogy lehetek benne sikeres? Miért van az, hogy simán szerez csomó hallgatót pár zenész pl. a Valmar. Értem hogy feltöltik youtubera, de,hogy találnak rá az emberek az első számukra a semmiből? Minden érdekelne erről.2020. júl. 28. 21:35
1/4 anonim 

válasza:

Azzal légy tisztában hogy a rap manapság rétegzene, 90-2000es évek körül volt nagyon populáris. Bëlga, Ludditák, stb.
Most is vannak rajongói, de nem leszel nagy név vele, max alternatív ismertséged lesz.
2/4 anonim 

válasza:

Alapod vagy úgy lehet, hogy valakitől veszel, vagy megveszed és megtanulod használni mondjuk az FL Studio-t vagy más zenekészítő programot (igaz, hogy mire normálisan megtanulod használni, az több év is lehet, viszont szerintem ez a legkifizetődőbb), ott olyan alapot tudsz csinálni magadnak, amilyet csak akarsz. Aztán ehhez ugye kell normális minőségű mikrofon, normális stúdiófejhallgató, nem ártanak stúdiómonitorok sem (hangfal), meg midi kontroller is kéne. Aztán egy scarlett vagy más audio interfész, ahová be tudod dugni a mikrofont, hangfalat, fejhallgatót, kontrollert. Ez így összesen, programmal együtt lenne olyan 400-500k, viszont az sem sokkal olcsóbb, főleg nem hosszútávon, ha mással csináltatod a zenét. Mert ugye a zenét meg is kell csinálni számítógépen, nem elég, ha megtanulsz rappelni, meg veszel egy alapot.
3/4 HappyGuy DJ 

válasza:

Írj egy alapot FL-studio-ban, készíts szöveget, vedd és menők a suliban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!