Milyen jó spanyol zenék vannak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a spanyol nyelv (már egy éve tanulom), és szívesen hallgatnék spanyol zenéket is. Már van pár kedvencem, de szívesen fogadok további ajánlatokat! (Lehetőleg ne rap legyen, azt sajnos nem szeretem, de azon kívül bármi jöhet :))2020. júl. 28. 08:19
1/5 anonim válasza:
Gipsy Kings
Ricky Martin
Enrique Igleseias
2/5 anonim válasza:
Nyelvtanulóként, gondolom, azokra a zenékre vagy kíváncsi, amelyeknek szövegük is van. Én inkább a spanyolországi pop-rock zenében vagyok valamennyire otthon, így a következőket ajánlom:
La Oreja de Van Gogh
El sueño de Morfeo
El Canto del Loco
Én ezeket hallgattam (és néha most is), meg persze Mecano-t.
Keresgélj ezen az oldalon:
3/5 anonim válasza:
Szia!
Én szeretem a normális szövegű reggaeton-tól kezdve a cortavenas-on át minden spanyol zenét. Luis Fonsi számait (nem csak a Despacitot) ajánlom, gyönyörű balladákat énekel. Ha szereted a kubai típusú salsa zenét, akkor pedig a Gente de Zona-t ajánlom. További jó előadók szerintem még: David Bisbal, Leslie Grace, Marc Anthony, Ricky Martin, Wisin, Nicky Jam, Shakira, etc...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2020. szept. 15. 19:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!