Zenészek! Ti amikor megírtok egy dalt, Hogy jôn az ötlet?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy csupán akkor megy az írás, hogyha leültök és gondolkozni kezdtek, vagy van olyan is hogy véletlenszerűen esetekben jut valami és akkor azt feljegyezitek?
Előre is köszi!
UI: Nyílván nem profi zenészeket, szól a kérdés, persze ha véletlenül akad olyan, akkor Ő is írhat! :D
2020. júl. 22. 05:58
1/3 anonim válasza:
Változó. Van hogy csak úgy jön egy ötlet meg van hogy van egy konkrét dal amit meg kell írni és olyankor is van hogy pillanatok alatt megvan.
2/3 anonim válasza:
Nálam is változó, van hogy ha valami eszembe jut gyorsan leírom, sőt olyan is volt hogy lekottáztam nagyjából, aztán később lehet még módosítani rajta. Általában a dallam van meg előbb és ahhoz igazítjuk a szöveget, de ritkább esetekben fordítva is előfordul.
3/3 anonim válasza:
Nekem a legtöbb művem improvizációból születik. Leülök a zongora elé, és ha megtetszik valami, egy dallam, egy harmóniamenet, azt rögzítem, utána megpróbálom tovább fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!