Mit gondoltok a Babymetal-ról és a Ladybaby-ről? Szerintetek melyik a jobb?
#10 Amint írtam már, a Babymetal már 13 óta egy teljesen független banda, nincsenek olyan nagy emberek mögöttük, mint olyan Idol bandák mögött, mint pl. a BTS, vagy a Blackpink.
A producer, 2-3 író, a Kami Band, a lányok és ennyi.
Ja és nem rock lenne a műfajuk, hanem elsősorban kawaii metal.
@11: az lehet, hogy független banda, de nem csak a lányokból áll. Igen, vannak dalszerzők, zenészek, producerek, stylistok - több tucat ember, akinek meg van a maga feladata. A csajoké az, hogy kiálljanak a színpadra és ébekeljenek - ugyanolyan munka, mint bármely más...
A stíluson pedig nem érdemes vitatkozni: a kawai metal a heavy metal egyik ága, amely a rock egyik irányzata - de esetükben ez lényegtelen. Semmi nem változna, ha holnaptól kezdve chansont, sramlit vagy akár klezmert kellene játszaniuk - pontosan ugyanígy előadnák azt is, ez a dolguk.
#12 Eddig is tudtam, hogy nem csak a lányokról szól, nekem kell mondanod... Egyébként meg őszintén szólva egyik banda sem csak az énekesről szól, mégis mindig az énekes van sztárolva, teljesen mindegy, hogy egy 80 éves sztárol egy bandát, vagy egy 18 éves.
Én mondjuk úgy vagyok vele, hogy az énekes legyen jó és ne legyenek botrányai, de ennyi, maga a zene jobban érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!