ingyen? ezt nem értem. mellesleg twitter a legjobb megoldás,ott nagyon sok update oldal van idolokról. még facebook csoportok is.
2020. júl. 21. 13:30
2/12 Mrs OBrien válasza:
Látom, megjelölted a BTS-t❤
Velük kapcsolatban tudom ajánlani a Weverse nevű alkalmazást, ott meglehetősen sokszor posztolnak ÉS MAGUK A TAGOK:)
2020. júl. 21. 23:28
3/12 anonim válasza:
Én a Vlive-ot tudnám ajánlani, ez kifejezetten egy kpop-os alkalmazás, Ingyenesen letölthető. Főleg itt (és Instán) szoktak live-olni, ide is fel szokták rakni az mv-ket, vlogokat stb., de az bandafüggő, hogy milyen időközönként.
(Pl. itt a BTS Run epizódok magyar felirattal is fentvannak.)
Remélem tudtam segíteni 😊😊
2020. júl. 23. 00:37
4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
2020. júl. 23. 07:33
5/12 Mrs OBrien válasza:
Nem tudom, kik és miért pontoztak le, a Weverse-n posztolnak a tagok, a VLive-on pedig live-olnak, mindkettőn ugyanolyan jól követheted őket, de mindegy😂😂
2020. júl. 23. 13:43
6/12 anonim válasza:
#5 weverse-re nem tesznek ki mindent,max. szelfiket,szóval hogyha valaki képben akar lenni az idol tevékenységeivel akkor nem ott kezdi.
2020. júl. 23. 14:04
7/12 Mrs OBrien válasza:
Ha a tevékenységük érdekli, akkor nyilván nem. Azt én is az internetről, twitterről "tanultam":)
2020. júl. 23. 15:53
8/12 Fangirl268 válasza:
Egyértelműen erre nincs lehetőség, merthát a levegő is pénzbe kerül... fffffffff
2020. júl. 23. 23:10
9/12 anonim válasza:
Szerintem keress rá lyan közösségi oldalakra amelyek népszerűek koreában.
De egyébként ott a TikTok, insta, facebook, Yutube
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!