Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hol tudnám ingyen követni a...

Hol tudnám ingyen követni a K-pop bandákat??

Figyelt kérdés

Ha esetleg tudnátok olyan oldalakat ahol a K-pop bandák szinte minden nap raknak fel napi blogot, vagy hasonlókat akkor azt leírnátok nekem??

Fontos lenne mert nem igazán tudom, hogy hol lehet őket követni. Olyanokról tudok csak, mint az instagram vagy hasonlók.

2020. júl. 21. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ingyen? ezt nem értem. mellesleg twitter a legjobb megoldás,ott nagyon sok update oldal van idolokról. még facebook csoportok is.
2020. júl. 21. 13:30
 2/12 Mrs OBrien ***** válasza:
71%

Látom, megjelölted a BTS-t❤

Velük kapcsolatban tudom ajánlani a Weverse nevű alkalmazást, ott meglehetősen sokszor posztolnak ÉS MAGUK A TAGOK:)

2020. júl. 21. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a Vlive-ot tudnám ajánlani, ez kifejezetten egy kpop-os alkalmazás, Ingyenesen letölthető. Főleg itt (és Instán) szoktak live-olni, ide is fel szokták rakni az mv-ket, vlogokat stb., de az bandafüggő, hogy milyen időközönként.

(Pl. itt a BTS Run epizódok magyar felirattal is fentvannak.)

Remélem tudtam segíteni 😊😊

2020. júl. 23. 00:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡
2020. júl. 23. 07:33
 5/12 Mrs OBrien ***** válasza:
83%
Nem tudom, kik és miért pontoztak le, a Weverse-n posztolnak a tagok, a VLive-on pedig live-olnak, mindkettőn ugyanolyan jól követheted őket, de mindegy😂😂
2020. júl. 23. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
#5 weverse-re nem tesznek ki mindent,max. szelfiket,szóval hogyha valaki képben akar lenni az idol tevékenységeivel akkor nem ott kezdi.
2020. júl. 23. 14:04
 7/12 Mrs OBrien ***** válasza:
69%
Ha a tevékenységük érdekli, akkor nyilván nem. Azt én is az internetről, twitterről "tanultam":)
2020. júl. 23. 15:53
 8/12 Fangirl268 válasza:
76%
Egyértelműen erre nincs lehetőség, merthát a levegő is pénzbe kerül... fffffffff
2020. júl. 23. 23:10
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem keress rá lyan közösségi oldalakra amelyek népszerűek koreában.

De egyébként ott a TikTok, insta, facebook, Yutube

2020. aug. 10. 19:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Twitter :)
2020. aug. 27. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!