Tudnátok írni ilyen dalokat? Részletek lent
Olyan zenék érdekelnének, amik megihlettek titeket. Van egy novellaíró pályázat, amire két novellát kell írni, és egy hét múlva van a határidő. Az egyik már megvan a Green day - Boulevard of broken dreams című szám ihlette, de most teljesen leblokkoltam, a másik novella megírása valahogy nem megy. Bármilyen dalt kíváncsian meghallgatok, ami szerintetek segíthet.
A válaszokat előre is köszönöm!
Nem tudom milyen stílusban akarsz írni.
Mondjuk ajánlom:
Calum Scott-You are the reason
Kansas-Carry on
Linkin Park-Castle of Glass
Andy Gramner-Don't give up on me
AvaMax-Kings&Queens(ebből is szerintem ki lehetne hozni valamilyen királyi sztorit, ahol a lány nem akar házasodni vagy valami)
Christina Aguilera-Loyal, Brave, True(Mulan filn zenéje)
The Weeknd-In your eyes, Blinding Lights
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek nyugodtan :-)
Amúgy azt elfelejtettem írni, hogy fantasy témájú lenne a mű
Toss a coin to a Witcher
Delacey-Dream it possible
Alan Walker-Sing me to sleep
Lindsay Stirling zenéi is szerintem jó alapanyagok lehetnek.
Leander Kills-, bár fantasyhez nem tudom, hogy mennyire ihlethet meg íráshoz, de a Leandernek sok értelmes dalszövege van, hátha abból tudsz ihletet kapni az íráshoz.
P!nk - So What
P!nk - Just Like Fire
P!nk - Wild Hearts
Kelly Clarkson - Didn't I
Kelly Clarkson - Meaning Of Life
Kelly Clarkson - People Like Us
The Veronicas - Untouched
Andee - Cruel
Leginkább P!nk-et ajánlom ;D
Nekem jelenleg a kedvenc eloadom Tamino, a szamai kicsit melankolikusak,de mindig megmozgatnak, elgondolkodtatnak.
Szerintem ezeket hallgasd meg:
-Tummy
-Indigo night
-Cigar
Egy próbát meger szerintem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!