Melyik előadó a híresebb? Evridiki vagy Elvis Presley?
Figyelt kérdés
Mindkettő ismert, de melyik a népszerűbb, kedveltebb?2020. júl. 19. 15:23
1/16 anonim válasza:
Erről az Evridikiről itt olvastam először.Mert valaki állandóan vele kapcsolatban kérdezget.Elvist mint énekest meg kb. a Föld minden táján ismerik.
2/16 anonim válasza:
Nem unod még az Evridikis kérdéseket? Három halvány eurovíziós szerepléssel ő még bőven egy senkinek számít nemzetközi viszonylatban.
3/16 A kérdező kommentje:
Pedig mindhárom szereplésénél megmutatta tehetségét.
2020. júl. 19. 15:43
5/16 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az országalapú listát, hogy ha valakit 157 országból 4-ben ismernek és keresnek rá, ez egy senki.
7/16 anonim válasza:
Hogy ki melyiküket kedveli jobban az egyéni, de Elvis mindenképp híresebb.
8/16 anonim válasza:
Most már azért sem fogom megnézni ki az az Everydick.
9/16 anonim válasza:
Én még sosem halottam erről az Evridikiről...
Egyértelműen Elvis az ismertebb. Nem is értem, hogy merülhetett fel benned ez a kérdés.
10/16 anonim válasza:
Emberek, nem tűnik fel, hogy a kérsező ezt rohadtul nem gondolja komolyan? Ne etessétek a trollt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!