Tudom ez csak egy feldolgozás, vagy mi, de vki tud olyan mai pop zenét, ami valami ilyesmi és gitárral van?
2020. júl. 17. 19:35
1/6 A kérdező kommentje:
A nyelv is mindegy.
2020. júl. 17. 20:05
2/6 anonim válasza:
MONATIK - Eternity /Вечность (?)
3/6 A kérdező kommentje:
#2 Az az eredeti, de pont azt írtam, hogy az eredeti nem gitárral van, ezért akartam keresni valami ehhez hasonlót. De azért köszi a válaszod.
2020. júl. 18. 04:55
4/6 anonim válasza:
Nem a kettes vagyok.
Nem hiszem, hogy manapság olyan nagyon sok popzene lenne gitárral, hogy ha őszinte akarok lenni, ha csak Ed Sheeran-ak, vagy valamelyik k-pop fiúcskának nincsen. Mindenesetre próbálj valami olyasmit beírni google-ba, hogy pop songs with guitar, hátha.
5/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire tartozik a pop kategóriába, de hátha elnyeri majd a tetszésedet :)
Ersch - Kettőt látni
6/6 anonim válasza:
#2 -es vagyok;akkor próbálgasd itt szerintem (nem ismertem ezt a számot a kérdésed előtt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!