Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudom ez csak egy feldolgozás,...

Tudom ez csak egy feldolgozás, vagy mi, de vki tud olyan mai pop zenét, ami valami ilyesmi és gitárral van?

Figyelt kérdés

Az eredeti nem ilyen. Ja és teljesen mindegy a neme, kora az énekesnek. Thx!

[link]

2020. júl. 17. 19:35
 1/6 A kérdező kommentje:
A nyelv is mindegy.
2020. júl. 17. 20:05
 2/6 anonim ***** válasza:
MONATIK - Eternity /Вечность (?)
2020. júl. 17. 22:52
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Az az eredeti, de pont azt írtam, hogy az eredeti nem gitárral van, ezért akartam keresni valami ehhez hasonlót. De azért köszi a válaszod.
2020. júl. 18. 04:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kettes vagyok.

Nem hiszem, hogy manapság olyan nagyon sok popzene lenne gitárral, hogy ha őszinte akarok lenni, ha csak Ed Sheeran-ak, vagy valamelyik k-pop fiúcskának nincsen. Mindenesetre próbálj valami olyasmit beírni google-ba, hogy pop songs with guitar, hátha.

2020. júl. 18. 05:15
 5/6 anonim válasza:

Nem tudom, hogy ez mennyire tartozik a pop kategóriába, de hátha elnyeri majd a tetszésedet :)

Ersch - Kettőt látni

https://www.youtube.com/watch?v=bPi4zQ6akOI

2020. júl. 18. 13:01
 6/6 anonim ***** válasza:

#2 -es vagyok;akkor próbálgasd itt szerintem (nem ismertem ezt a számot a kérdésed előtt.)

[link]

2020. júl. 18. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!