Mi a véleményetek az alábbi előadók zenéiről?
Figyelt kérdés
Harry Styles
Liam Payne
Zayn Malik
Louis Tomlinson
Niall Horan
2020. júl. 17. 19:35
1/7 anonim válasza:
Annyira nem ismerem őket, azt tudom, hogy ők voltak a One Direction, X-Faktorban válogatott banda, stb. Harry Styles nevével találkoztam a legtöbbször a feloszlás óta, de talán csak a Kiwi c. számába hallgattam bele, ami mondjuk nem volt rossz.
3/7 izuka7519 válasza:
Az én véleményem az hogy One Directon bandájukat ismertem meg, nagyon régen. De mind az ötön jó szólósok. Jól csinálják, de ha kedvenc előadót kéne választani, akkor Harry Styles lenne, az ő zenéi nagyon jók, majdnem ismerem az egészet. És még az a jobb, hogy azt csinálják amit szeretnek,és követik, megvalósítják az álmaikat.
4/7 anonim válasza:
Én az 1D-t is nagyon szerettem és most szólóban is követem őket. Nekem Harry és Louis zenéi találtak be a leginkább de a többieké is nagyon jó. Talán Niall stílusa áll tőlem a legtávolabb de őt is szeretem.
5/7 Pepegurl1020 válasza:
Nekem Zaynnel nem egyezik a stílusom úgyhogy róla nem tudok mit mondani, liamnak és louisnak vannak jó zenéik, Niallt nagyon szeretem, Harry pedig az abszolút kedvenc, vele nagyon egyezik az ízlésem❤️👄❤️
6/7 Kérlek segíts !!! válasza:
Zayn a kedvencem és bár Harrynek szerintem több rajongója van, Zayn vitte a legtöbbre zeneileg szólóban. Örülnék ha újra összeállnának.
7/7 Pepegurl1020 válasza:
6. Én is és még nagyon sokan örülnénk ha újra összeállnának, de sajnos erre nincs túl sok esély :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!