Mr Missh-re miért akadnak ki sokan manapság?
Mostanában az interneten és személyes körömben is megfigyeltem, hogy sokan szidják őt mondván, hogy "szétdrogozza az agyát" meg "botrányos fellépései vannak" "beképzelt, fent hordja az orrát" stb.
Vannak olyan karót nyelt sznobok akik eleve utálják őt, de olyan is van aki régen szerette de most már nem hallgatja, mert már "nem a régi" Én már 5 éve hallgatom és ismerem a munkásságát és tudom, hogy nehéz élete volt, sok mindenen ment keresztül, betegségben szenvedett, szerelmi csalódásokat élt még és még lehetne sorolni. Annak a műfajnak amit ő képvisel, része az agresszió, az erőszak, a menőzés meg az arcoskodás meg a botrányok, ez a sztárság velejárója. A többi magyar és amerikai rappernek, sztárnak is voltak botrányai, zűrös ügyei, balhéi, ezzel nincs semmi gond szerintem, mert ez mutatja, hogy hitelesek. Lil G-vel ellentétben ő tényleg hiteles és mondanivalója van. Missh zenéit én nagyon szeretem, mert erőt adnak nekem egy nehéz nap után, nyugtatóak a zenéi és bulizni is jó rájuk. Imádom őt, mert értelmes gondolatokat képes megfogalmazni és intelligens. Többször voltam már koncertjén is.
https://www.youtube.com/watch?v=Nii46hX4oT8
Ne féljen, pont a maga betegsége az én szakterületem. És ha már itt vagyok akkor a kezelést is megkezdeném kedves hölgyem uram vagy nem tudom.
Napi 2x 15 mg cián tabletta.
Igazán nincs mit az ellátás,kezelés,kiszállás díja természetesen a maga lelkén fog száradni amit majd az isten megfizet. További kellemesen kellemetlenül töltött estét.
Azért ezeket a zöldségeket olvasva elgondolkodom rajta hogy kettőnk közül tényleg kinek vannak problémái.
Tudom tudom, régi elcsépelt közhely, de most nagyon ide vág:
Nem mind egy hogy a hülye okoskodik, vagy az okos hülyéskedik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!