Mi a véleményetek magáról Harry Styles-ról, és a zenéjéről?
Figyelt kérdés
2020. júl. 10. 16:22
1/7 anonim válasza:
Én bírom. A személyiségét és a zenéit is.
2/7 anonim válasza:
szeretem a zenéit. nem tudom úgy milyen ember,nem követem,de a legutolsó albumjáról minden zenét nagyon szeretek
3/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ember. Imádom a zenéit is :)
4/7 Pepegurl1020 válasza:
Harry szerintem nagyon jól néz ki, imádom a stílusát, a hangja nagyon jó, és szerintem nagyon vicces, főleg a james cordennel közös videókon szoktam nevetni, amit anyukámmal nézek(ő nem tud angolul) és sosem érti min nevetek ő csak azt várja hogy énekeljenek😂én már a 2010-es X-faktor óta követem és elég nagy glow upon ment keresztül, a fejembe még tisztán megvan ahogy áll az X-faktor színpadán és énekli az “isn’t she lovely”-t🤤, Vagy ahogy áll a színpadon és csinálja “bálnát” ami annyiból áll hogy spricelli a vizet...uristen de oregnek erzem magam, 10 ÉVE VOLT AZ XFAKTOR!!!!!!mind1 a lényeg h nagyon imádom
5/7 anonim válasza:
Nem ismerem a zenéjét, de imádom, hogy ilyen szabadon kifejezi magát a megjelenésével, végre valaki, aki le akarja rombolni az értelmetlen, szűkre szabott normákat, hogy hogy kéne öltözködnie egy férfinak. Ő tényleg úgy néz ki, ahogy akar, teljesen függetlenül az "elvártaktól".
6/7 anonim válasza:
Imádom a zenéit és magát az embert is. Hála neki lerakta a cigit és sok nehéz időszakon segített át.
7/7 anonim válasza:
Nekem ő az abszolút kedvenc előadó és egyben a példaképem is. Szerintem egy nagyon jó és önzetlen ember. Elég megnézni hány nemes ügy mellett állt már ki és becsületre méltó az is hogy megprobálja áttörni ezeket az idétlen nemi normákat. Tényleg sokat változott az elmúlt 10 év alatt de látszik rajta hogy most igazán boldog és nekem ez a legfontosabb. A zenéit egyszerűen imádom és nem is fogom soha megunni őket. Akármilyen is a hangulatom mindegyikhez találok dalt tőle és ez fantasztikus. Ráadásul ha szomorú vagyok elég megnéznem egy GIFet amin mosolyog máris sokkal jobban érzem magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!