One Direction vagy BTS? Miért?

One Direction
Tetszik a zenéjük,és értem is hogy miről van szó,a BTSsel ellentétben (nem beszélek koreaiul,nem igazàn értem miért vannak felhypolva😕,és nem az én ízlésem a zenéjük,DE NINCS BAJOM VELÜK)

Volna egy két szavam az utolsóhoz(aztán még csodálkoznak hogy az armyk rögtön ugranak)mi az hogy "ők legalább emberi nyelven énekelnek?” a koreai is ugyanolyan emberi nyelv mint az angol, német orosz és az összes többi,mi jogon veszed te magad arra hogy igy beszélj olyan emberekről akik a szívüket lelküket kidolgozzák és sokat tettek azért hogy ott legyenek ahol? legalább normálisan megfogalmaztad volna már,de ez hogy igy gyerekesen leminősítitek őket folyton ez már rohadtul gáz.
Például én sem vagyok 1D rajongó,de azért igy rohadtul tartom a pofámat,mert nem akarom a rajongókat megsérteni és amúgy sincs rossz véleményem a fiúkról de ahogy ti viselkedtek.. emberek műveljétek már meg magatokat mert nevetségesek vagytok.(tisztelet a kivételnek!)
Kérdésre vissza térve, egyértelműen a BTS.

És hogy miért..mert egész egyszerűen ez fogott meg, maga a stílus
Színes kis zene világ, egyszerűen imádom őket mert tudják hogyan kell zenét csinálni (nem csak a BTS,az összes többi együttes is)
A másik az hogy rajongókkal jól bánnak, aranyosak és tényleg..csak az gondolja őket rosszaknak akik még a soha a büdös életben nem kerestek rájuk és nem is tudnak róluk semmit, egyszerűen vannak előítéletes emberek de bár inkább csendben maradnának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!