Klasszikus énekes pályára készülőként mennyire problémás, ha a frontfogam hátsó része tömve van?
Mennyire befolyásolja ez a hang minőségét, a hangszínt, a csengést? Ugye ez a két első fog fontos szerepet játszik a hangzóknál, a hangképzésben.
Nagyon kérem, csak az válaszoljon, aki ért hozzá.
Ez tényleg nagyon fontos nekem. 😥
Hónapokkal ezelőtt tört le a fogam hátuljából egy kis darab, a közelmúltban tömték be, - nem egy nagy dologról van szó.
Viszont már most rettegek attól, hogy esetleg a hangom nem fog olyan minőségben szólni, mint előtte, - és ez a későbbiekben komoly indok lesz, hogy elutasítsanak. 😢
Ahogy tapasztaltam: én egyelőre nem érzek változást, - bár természetesen tisztában vagyok vele, hogy soha NEM az számít, amit belül hallok.

Hat neked se a fogaddal van baj, az biztos. Nem artana egy jo pszichiater, hogy a kezdodo pszichozisodat es fobiadat kikezelje, mielott elhatalmasodik rajtad.
Hidd el, meg oszcilloszkoppal sem lehet kimutatni a kulonbseget egy tomott fog es egy nem tomott fog eseten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!