Ki a kedvenc Hipp Hopp előadotok?
Szerintem a mai napig akik a legjobban rappelnek és legjobb szövegeik vannak azok: Sub Bass Monster, NKS, Killakikit, Ketioz, DSP
Rajtuk kívűl még ők is jók: Barbár Fivérek, Essem, Curtis, Jambalaya, Dé:Nash (tudom ketiozvis tagja!) Tkyd, Mykee Mykanic
Régen jó volt még Mr Busta, Ak26 is.
De tényleg szerintem Subb Base Monster, NKS kiemelkedőek! És Lmen Pralának nem jó a szövege de akkor is nagyon jó! Nekem trap téren ő kedvencem és talán rajta kívűl más jó trapper nincs. Pl BSW régen volt jó, mostmár nem az!
Bár a kűlfőldi igazi rapperekhez mint: Tupac Shakur, Eminem, DMX, Lil Peep, Snoop Dog, Hollywood Undead, Drake, Wiz Khalifa, 6ix9ine, Kanye West, Kendrick Lamar
Denzel Curry, Freddie Gibbs, Kendrick Lamar, Kanye West, Eminem, Danny Brown. Nagyjából ebben a sorrendben.
Magyarokat már pár éve nem igazán hallgatok de onnan az NKS volt a kedvencem.
Machine Gun Kelly, Dax, NF, Juice WRLD, convolk, iann dior, Lil Peep, Lil Skies, OmenXIII
Magyarok kozul egyedul Essemm egyedul.
Logic, NF, Jcole.
Magyaroknál Essemm, akit zeretem, a follow the flowban is van két rapper, de ők nem hiphop. Saiid is nagy kedvencem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!