FL Studio-ban miért van az, hogy ha mondjuk a hihat-et a piano roll-ban akarom megcsinálni, akkor lassítva játsza le a hangját?
Figyelt kérdés
De ugyan így minden hanggal ezt csinálja, amit onnan bal oldalról rakok be a "packs"-ből. Kick-el, Snare-el stb. Ez miért lehet? Ha nyitok egy teljesen új projektet, akkor minden jó, de miután megcsinálom a dallamot, azóta ez lesz. Pár napja csinálja ezt, illetve pár napja kezdtem el a GMS plugin-t használni. Lehet, hogy ennek van köze hozzá?2020. júl. 7. 11:38
1/16 anonim 

válasza:

Egy az egyben lassabban, vagy valami timestretch esetleg granular jellegű lassulás?
2/16 A kérdező kommentje:
Hát pontosan nem tudom, ilyen lassú torzított hangot játszik le az eredeti helyett
2020. júl. 7. 12:28
3/16 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy a GMS csinálja ezt annak nem szabadna ezt befolyásolnia.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, eddig sokkal több sávból álló zenéknél is teljesen jó szokott lenni. Most meg legutóbb csináltam két dallam sávot, aztán utána ez lett.
Nem lehet, hogy valami effect befolyásolja? Régebben mikor a Hardcore-nál használtam a distortion-t, akkor saját hibából előfordult, hogy letorzította az egész zenét.
2020. júl. 7. 13:06
6/16 anonim 

válasza:

Mutatja az eszköztáron a cpu használatot, rá kellene pillantanod ilyenkor.
7/16 anonim 

válasza:

nézd meg a samplerben, hogy a "time" poti nullán van-e, néha az szokott problémázni, megpróbálja automatikusan tempóra igazítani a mintát.
Majdnem egész a jobb felső sarokban van a "time stretching", és ott a 3 poti közül a jobb oldali a "time", azt kell nullára állítani, ha nincs nullán. Mellékelek képet a samplerről, ha netalán nem ismernéd még annyira.
8/16 A kérdező kommentje:
0-n van, de így is ugyan olyan.
2020. júl. 7. 22:07
9/16 anonim 

válasza:

ASIO még a hangkimenet? Puffer mérete?
10/16 anonim 

válasza:

Bocs, hogy bejövök ide lmms-esként...:D ...de fl-ben nincs olyan, hogy átállítható a minta "alaphangja"? Ez történik, ha eltolod két kilométernyit, bárhova rakod a piano rollban bazi lassú lesz. Az mondjuk szerintem lényeges információ lenne, amit az egyes kérdezett. Szóval egy az egyben, azaz mélyül is a hanga lassítással, vagy ugyanolyan hangmagasságú, csak torzabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!