A VEVO-t semmiféleképpen nem lehet megnyitni Magyarországról?
Figyelt kérdés
www.vevo.com2010. aug. 2. 12:07
2/4 anonim válasza:
Én innen tudtam megnyitni, de nem vagyok benne biztos, hogy biztonságos, és azt is kétlem, hogy legális lenne.
3/4 anonim válasza:
Visszavontam! mégse jó, mert az oldalt meg tudod ugyan nyitni, de a videókat nem viszi :(
4/4 anonim válasza:
Elvileg nem,gyakorlatilag egy nagyonpicit beletekinthetsz ha proxyt használsz azaz felveszel egy másik ip cimet egy másik országbol és ezáltal olyan mintha nem magyarországo lennél hanem mondjuk az usaban ha tusz szerezni usa-ban lévő proxyszerver címet,de egyébként kipróbáltam semmi különöset nem jelenit meg a vevo.com mert a proxy nem tökéletes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!