Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mitől népszerű egy zene?

Mitől népszerű egy zene?

Figyelt kérdés
Látom a toplistákon hogy ilyen 4-5-10 milliós Youtube hallgatottságú számok népszerűek, mi számít népszerűnek, hány millió felett?

2020. júl. 4. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Itt nem a milliós megtekintésen van a nagy hangsúly, hanem hogy hol/milyen gyakran adják le a tv-ben, rádióban. Vannak olyan zenék is, amik nem mostaniak de a nép most hypolja fel őket. Ez ettől is függ.

Pl: Despacito.

Még a csapból is ez a zene folyt régebben.

2020. júl. 4. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát szerintem nem sokan hallgatnak tévén zenét, inkábbb rádiót.
2020. júl. 4. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszed? Rengetegen kapcsolnak be zenecsatornákat a tv-ben, miközben megy a házimunka, stb.
2020. júl. 4. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha takarítok, főzök vagy pedig a gépen írok, én is zenecsatornára kapcsolok át és ezzel a köreiben nem csak én vagyok így.
2020. júl. 4. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

A slágerlistákra elég sok dolog hat. Például az eladott lemezek, a streaming (ez lehet Spotify, Youtube, Apple Music, stb.), de a rádiós lejátszás is. Például vannak olyan előadók akiket a rádióban nem igazán játszanak, de nagyon erős a core rajongótáboruk, akik veszik a lemezeket. Tehát nem ennyire egyszerű a dolog. Másrészt a toplistákon is van rengeteg trükközés, például az hogy a merch-el együtt adnak digitális albumletöltést, ami így ugyanúgy beleszámít.

A megtekintéseket pedig aszerint is kell nézni, hogy milyen régi a szám. 5-10 millió megtekintés az egyáltalán nem rossz ha mondjuk pár napja van kint a zene.

2020. júl. 6. 23:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!