Miért jó a Slipknot?
Magam is rocker vagyok már gyerekkorom óta, tisztelem a srácokat benne, tényleg jó zenét csinálnak. De csak szerintem van egy kicsit eltúlozva? Minden második kis tini ezzel jön, hogy: "Fuuj, Metallica?? Slipknot az örök!!!" vagy hasonlók.
Meg persze tegnap voltam a kávézóban, pont láttam 2 lányt Slipknotos pólóba, mondom a barátnőimnek, beteszek poénból egy zenéjüket. Hát rendesen elhúzták a szájukat, és elmentek, miközbe mondták, hogy szar a zene. Hát ezek után úgy éreztem muszáj kiírni ezt a kérdést.
Tényleg, abszolút kreatívnak tartom az egész bandát, de mi bennük ekkora? Hogy még az is hordja aki nem ismeri?:D Jó, hallgassa akkor (vagy ne), de miért kell leszólni a klasszikusabb együtteseket is? (pl. Pantera, Iron Maiden...)
22/L
"de azért szerintem a Rammstein közelébe se érnek látványban."
Enélkül halál unalmasak lennének, amúgyis uncsik már, lejárt számukra az idő. A Slipknot zeneileg ezerszer jobb, nekik nem kell külön bohóckodni azert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!