Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért jó a Slipknot?

Miért jó a Slipknot?

Figyelt kérdés

Magam is rocker vagyok már gyerekkorom óta, tisztelem a srácokat benne, tényleg jó zenét csinálnak. De csak szerintem van egy kicsit eltúlozva? Minden második kis tini ezzel jön, hogy: "Fuuj, Metallica?? Slipknot az örök!!!" vagy hasonlók.

Meg persze tegnap voltam a kávézóban, pont láttam 2 lányt Slipknotos pólóba, mondom a barátnőimnek, beteszek poénból egy zenéjüket. Hát rendesen elhúzták a szájukat, és elmentek, miközbe mondták, hogy szar a zene. Hát ezek után úgy éreztem muszáj kiírni ezt a kérdést.

Tényleg, abszolút kreatívnak tartom az egész bandát, de mi bennük ekkora? Hogy még az is hordja aki nem ismeri?:D Jó, hallgassa akkor (vagy ne), de miért kell leszólni a klasszikusabb együtteseket is? (pl. Pantera, Iron Maiden...)

22/L

2020. júl. 2. 06:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Én Iron Maidennel kezdtem nagyon szeretem őket a mai napig. Ezután keresgéltem és elkezdtem Metallicát is hallgatni ami szintén nagy hatással volt rám. Mellesleg ekkor találtam rá a Linkin Park-ra amit még mindig nagyon szeretek és mivel megtetszett a stílus, ezért elkezdtem keresni másik nu-metal együtteseket és a Slipknot még ha totál más mint a LP és igazából egyik sem az a tipikus Nu-metal szerintem, de nagyon megszerettem a Slipknot-ot is. Ekkora már rájöttem hogy nekem nagyon bő az ízlésű határom mert pl halgatok Foo Fighterst, green dayt, pink Floydot, Rammsteint és még sok mást de valahogy a metál bármilyen formája a kedvencem. Mellesleg most bővítetem Black Sabbath-al ami megint más fajta metál mint amit eddig hallgattam. Na de e "kis" kitérő után térjünk a lényegre 😃. A pontos okát igazából nem tudom hogy mért ennyire népszerű a Slipknot szerintem is egy kicsit túl vannak Hypolva. Kétségkívül nagyon jók és az előadásaik nagyon brutálisak ami nekem nagyon tetszik főleg hogy a Foo Fighters mellett Iron Maidennen és Rammsteinen nőttem föl és még mondjuk az Iron Maiden a koncertjei "egészségesen látványosak és nem annyira veszélyesek addig a Rammsteinnél valami brutális és énezt nagyon megszerettem bennük és e két együttes közé tudom tenni a Slipknotot látványban mert durvábbak a Maidennél (sokkal) de azért szerintem a Rammstein közelébe se érnek látványban. Talán még amit feltudok hozni a népszerűségük kapcsán az a zenei Stílus és a megjelenés. De ez szubjektív hogy kinek mi tetszik legjobban és hogy ki hogy gondolja. Nekem ez a véleményem
2021. febr. 20. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:
33%

"de azért szerintem a Rammstein közelébe se érnek látványban."

Enélkül halál unalmasak lennének, amúgyis uncsik már, lejárt számukra az idő. A Slipknot zeneileg ezerszer jobb, nekik nem kell külön bohóckodni azert

2022. jún. 27. 10:05
 13/13 anonim ***** válasza:
33%
*azért, hogy felfigyeljenek rájuk, míg a rammsteint a kutya se ugatná meg, annyira híg széklet. A Slipknot stílust teremtett, a rammstein csak techno zenét gyártott, némi metalos elemekkel, egy kis dallammal és így lett techno-pop. A rammstein mögött okos emberek állnak, akik kitaláltak nekik egy imidzset, nem ők voltak a géniuszok.
2022. jún. 27. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!