Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám visszatenni a...

Hogy tudnám visszatenni a hegedűm lábát?

Figyelt kérdés

Pár éve esett ki, mert elszakadt az E húr hangolás közben és azóta féltem elővenni, de a napokban megpróbálkoztam vele újra, és közben felmerültek bennem kérdések. Például, hogy normális e, hogy a láb nem illeszkedik teljesen a hegedű testéhez, és az csak a húrok behangolásánál illeszkedik rá majd teljesen vagy már most is kellene? Hogy lenne érdemes a húrokat behangolni, mert félek, hogy újra kiesik majd, miközben hangolom. Mennyire nehéz ezek után behangolni a hegedűt? Hol kellene pontosan lennie a lábnak? Ha hangolás közben újra elcsúszik, akkor a húrok abban a helyzetében próbáljam visszaigazítani vagy az egészet elölről kell kezdeni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2020. jún. 26. 17:32
 1/2 Mojjo ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel keress fel egy hangszerészt. Akkor biztos nem lesz gond.
2020. jún. 26. 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem is vidd el hangszerészhez. Nekem is volt ilyen problémám, csak nálam el is tört a láb, így újat kellett beletenni. Másnapra meg is csinálták, és egyáltalán nem került sokba, plusz a hegedűmet is behangolták rendesen.
2020. júl. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!