Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a címe annak a számnak,...

Mi a címe annak a számnak, amit 00:20 - kor játszanak? Link a leírásban...

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöt annak, aki megmondja!! :)

2020. jún. 22. 11:56
 1/7 savanyújóska ***** válasza:
Inkább 1:56-2:01, de azért sikerült megtalálni - Katchi - Nick Waterhouse, de azt nem tudom ennyiből megmondani, hogy az Offenbach remix, vagy az eredeti :)
2020. jún. 22. 12:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem. 00:20 -nál is van egy zene. Én arra lennék kíváncsi :) Nem találok rá
2020. jún. 22. 12:39
 3/7 savanyújóska ***** válasza:
43%
Ezért kerestem meg neked, a 2:01 2:00 után van, csak a zene már 1:56-tól szól :) 02:02-ig szól, onnantól pedig a már a német néni beszél.
2020. jún. 22. 12:43
 4/7 A kérdező kommentje:

Még mindig nem. 0 perc 20 másodperc (00:20) kor van egy zene, és 0 perc 31 másodpercig tart. 00:20 - 00:31

Nem tudom, miért 2 percnél keresed. "Was wäre wenn" ezt követően szólal meg, mikor Martina Hill bevonul. 00:20

Köszönöm, ha valaki felismeri és leírja :)

2020. jún. 22. 12:58
 5/7 savanyújóska ***** válasza:

Oh, mert fogyatékos vagyok és nem tudok olvasni, elnézést :D 00:20-nál a Kids in Trouble - The One (I want to know ) ft. Irfane c. száma szól, viszont teljes egészében szerintem torrentről tudod beszerezni/meghallgatni, legalábbis én eddig jutottam a keresésben:

[link]

2020. jún. 22. 13:10
 6/7 savanyújóska ***** válasza:
Ps. Youtubeot és Spotifyt néztem, és egyiken se sikerült megtalálni sajnos, bár előbbin nem kizárt, hogy valamilyen formában fent van.
2020. jún. 22. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi, szuper vagy!!!!!
2020. jún. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.