Budapesten OTP SZÉP kártya elfogadása hangszerüzletben lehetséges?
Valamikor hallottam róla, hogy van 1-2 üzlet, ami elfogadja Budapesten. Ismeri valaki ezeket a helyeket?
Ha bárhol az országban van ilyen, nekem az is megfelel.
Nem tudom, hogy hol hallottad, nem csak Budapesten, sehol nem fogadják el, a SZÉP kártya nem arra van kitalálva! Éttermek, hotelek, wellness üdülés - ilyen helyeken fogadják, vagy legalábbis fogadhatják el legálisan! Hangszerboltban max. ajándékutalványt, a SZÉP kártyának viszont nincs ilyen alzsebe, bár több tízezres értékben az ajándékutalvány is kérdéses!
De ugyanezt már korábban megkérdezted, nem? Miért írtad ki mégegyszer? Ott a kiemelő funkció!
Igen, végülis az ajándék utalvány volt az, csak valamiért a szép kártya ugrott be.
Én nem kérdeztem még ehhez hasonlót sem.
Győri Hangszerdiszkontban elfogadnak SZÉP kártyát! :) In your face! #1! :D
www.hangszerdiszkont.hu
Szegeden a Music centrum hangszerbolt is elfogadja a Szép kártyát.
Az első válaszoló nem tudom miért írja határozottan, hogy nem fogadják el, amikor elfogadják. Ha valamit nem tudunk, akkor írjuk azt: nem tudom.
Hangszerdiszkont.hu Rendelesnel is tudsz fizetni es ott helyben is OTP szep kartyaval!
A Homelapjukon fent van minden info,de emailre es telefonra is keszsegesen valaszolnak!
En evek ota azzal fizetek,a gitaromat is igy vettem naluk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!