Ez nagy slágernek számított a maga idejében?
Mmmm... kedvenc számaim egyike! 😊
1984-ben jelent meg először, és bár sajnos az az év Top 100-as slágerlistájára nem került fel, de mégis egy viszonylag jólismert számról van szó! Talán nincs olyan ember, aki ne hallotta volna már legalább egyszer, és a Retro Rádió is már többször játszotta!
Bár mellékesen, ahogy néztem a Wikipédiában, az a lista is eléggé megkérdőjelezendő, elvégre a '80-as évek az "elektronikus diszkó-korszak" volt, aminek nincs, vagy csak alig vannak fent a legnagyobb képviselői! 🤔
Azért 3 év alatt csak lett majd 13 millió megtekintés. :)
Igazából egy-egy zene sikerét ez mutatja, mikor évtizedek multán is emlékeznek rá, a deszpacsito, gangnam style meg ezek pl hol vannak már?
Szinkron valóban nincs, rövid intro után a klip a film első 8-10percére van széthúzva, de erre varrj gombot, a csajszi több klipje is ugyanebből a filmböl lett ollózva, ezt és se tudtam, csak most h letöltöttem és belenéztem :D:D zseniális >D
https://www.youtube.com/watch?v=NBZx-q5HULU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!