Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Akik nem szeretik Péterfy...

Akik nem szeretik Péterfy Borit miért?

Figyelt kérdés
Sok ismerősünk mondja, hogy alapból nem tetszik neki, mert "magyar" pedig Ő tud énekelni és a zenéinek is van lényege, nem úgy mint pl.: SP, Barbee stb...
2010. júl. 31. 19:57
 1/8 anonim válasza:
Mert neki van a legjobb zenéje! :D
2010. júl. 31. 20:01
 2/8 anonim ***** válasza:
mert más a zenei stílus?..
2010. júl. 31. 20:02
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon kétlem, miért kell a tiniknek ilyen fos SP meg satöbbi? Alapból annyi hangja van, mint nekem, pedig... És elárulom, hogy én sem vagyok felnőtt, sőt attól nagyon messze járok...
2010. júl. 31. 20:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem nagyon komálom már, pedig eleinte bejött. Unalmasnak találom újabban. Van azért még más jó magyar zene is: Heaven Street 7, Kispál és a Borz, Quimby.

A mai tinik meg el vannak tévelyedve. Most az a tuti, ha nem tudják, fiúk-e vagy lányok, bevesznek minden hülyeséget, csak legyen gyors és tömeges.

2010. aug. 1. 01:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen a Kispál is nagyon jó, kár hogy feloszlottak. Te most így nem is csak a Borira gondolok, hanem hogy mi a menő meg jó SP-ben??
2010. aug. 1. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem látok benne sem jót, se menőt!
2010. aug. 3. 00:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Mert van mondanivalója?

Mert igényesebb zene?

Lehet h ezért.

2010. nov. 2. 13:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Na éppen ez az! ...
2010. nov. 2. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!