Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valami idegbeteg metálzene...

Valami idegbeteg metálzene haragos napokra?

Figyelt kérdés
Ne kímélj!

#harag #metál #idegbetegség #méreg #VHUÁÁÁÁÁÁÁÁ #kanyibál korpsz deszmetál
2020. jún. 10. 22:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Death Metal:Nile,Cannibal Corpse,Deicide,Suffocation,Devourment,Brain Drill,Gojira.

Black Metal:Burzum,Mayhem,Dakthrone,Emperor,Anaal Nathrakh,Immortal,Behemoth.

Grindcore és a ráépülések(izgalmas irányzat):

Napalm Death,Carcass(ezt nagyon ajánlom),Pig Destroyer(ezt is nagyon ott van),Cattle Decapitation(Deathgrind a javából),Nails,Cock and Ball Torture,Torsofuck.

Aztán Deathcore és oldschool metalcore(nem melodic), ami azért oda tud ütni:

As I Lay Dying korai albumai,Rings Of Saturn,korai Suicide Silence,Whitechapel,Chelsea Grin,Infant Annihilator,Oceano.

Más stílusból szerintem elég erős a Meshuggah, Slayer,Testemant ,Kreator ,Seltic Frost, Sodom, Exodus.

Slamming bandák közül:

Human Rejection,Abominable Putridity,Cephalotripsy,Awaiting The Autopsy.

2020. jún. 10. 22:45
 2/13 anonim ***** válasza:
16%
Ezek mind gagyik
2020. jún. 10. 23:27
 3/13 anonim ***** válasza:
38%

#2.Akkor mutass valami tényleg brutálisan idegbeteg, tépős számot ami szerinted nem gagyi.

Hátha tanulok én is valami újat.(hisz a zenéről is tudjuk hogy mindig van zúzósabb, agresszívebb minél kevésbé ismertebb)

2020. jún. 10. 23:30
 4/13 A kérdező kommentje:
1/3 Köszi (ne hagyd felhúzni magad, csak trollkodik veled :)). Pár kedvenc számot linkelsz?
2020. jún. 11. 00:42
 6/13 anonim ***** válasza:
2020. jún. 11. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
Mondjuk a black metal nem értem, hogy jön az "idegbeteg" zenékhez, hiszen első sorban az atmoszféráról és a hangulatról szól, nem arról, hogy brutális legyen.
2020. jún. 14. 19:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

#7.Attól függ melyik black metalról beszélünk.

A modern industrial black metal már bőven felnőtt a feladathoz, lásd a Anaal Nathrakh-t.

A norvégok meg azért elég erőteljes zenéket gyártottak, olyan súlyos riffekkel és gyors sebességgel hogy simán beleférnek.(tudom mert én is játszók ilyeneket)

Amiről te beszélsz abba inkább a Summoning kategóriája férne be leginkább.

A Bathory, a black metal atyja is inkább a brutalitás felé terelte, de ki mondta nem jár együtt a hangulattal.(Mayhem-be és a Burzumbe együtt járt)

2020. jún. 14. 19:34
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
@7: Nem baj, nem kell érteni. Mind mások vagyunk és ez így van jól. Ha számodra mást jelent, szíved joga. :)
2020. jún. 14. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudok egyetérteni.

Szerintem modern industrial black metalról sem nagyon tudunk beszélni, mert az Anaal Nathrakh-on kívül nem nagyon van képviselője. :D Amúgy az a banda jó példa lenne, csak mivel a zenéjükben legalább annyi grindcore van, mint black metal, ezért szerintem annyira nem releváns.

Norvégok alatt nem tudom pontosan kikre gondolsz, de a Mayhem zenéjében sincs sok brutalitás, a Bathoryban még annyi sem, a Darkthrone pedig mindig a jéghideg riffekre ment rá.

Természetesen létezik olyan black metal, amire szerintem is mondhatjuk azt, hogy brutális, viszont ezek vannak a kisebbségben. Pár példa: Human Serpent, Revenge, Marduk, Infernal War.

Mivel mindenhová odaírtam, hogy "szerintem", így remélem besértődésre nincs ok.

2020. jún. 14. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!