Hát a te véleményed ez, de ha egyáltalán nem vesszük figyelembe a szövegeket, akkor is egy Yachtynál vagy Migosnál vannak jóval igényesebb előadók.
Nem tudom hogy jött ide Kendrick de ebben a kontextusban pláne beírni hogy a TPAB túlértékelt... Lehet hogy csak nem figyelsz eléggé, az az album például olyan hogy minden hallgatással erősen jobb lesz. A mainstreamet nézve egy teljesen friss megközelítése a hip hopnak, és egy elég komplex album, nem annyi az egész mint a legtöbb trap szám hogy van egy alap (amik amúgy eléggé hasonlítanak egymásra) és ennyi.
Alapvetően nekem sincs bajom a trappel. Én is hallgatom, ahogy szinte minden részét a mai hip-hopnak. Lehet hogy a trap a mainstream irányzat de közel sem annyira egyértelmű ez a dolog. Kendrick, J.Cole, Joey Badass, lehetne folytatni a mainstreamben is népszerű előadókat akik nem trappet csinálnak.
Ja és ASAP Rocky nem trap. Cloud rap.
"Nem voltak képesek megújulni, megunták őket az emberek"
Azért ha erről egy korosztály-eloszlásra pillantanál, látnád, hogy fizetőképesebb sávokból van nekik elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!