Melyik ez a dal, és ki az előadó?
Figyelt kérdés
Fiatal férfi az énekes, egy híres száma lehetett, amit én keresek, az pont nem híres, vagy csak egy elfelejtett száma, azt hiszem, hogy hosszú, barna haja van, és egy lány után megy az utcán, aki nem viszonozza a fiú szerelmét. Angolul énekel, lassú szám, 2013 körüli.2020. jún. 9. 09:33
1/4 anonim válasza:
Hu beletelhet egy kis idobe de utánanézek valamit még róla tudsz mondani?
2/4 A kérdező kommentje:
Asszem valami együttes, a refrében kikukucskál a banda többi tagja a bokor mögül.
2020. jún. 23. 17:51
3/4 anonim válasza:
Van egy tippem csak még azt szeretném kérdezni hol szoktaf hallgatni,melyik rádión vagy hol?
4/4 A kérdező kommentje:
Asszem még nem hallottam rádióban, vagy ha hallottam is, régen, és nem emlékszek rá. Youtubeon láttam a klippet évekkel ezelőtt. De azért mondd meg a tipped nyugodtan, hátha jóra gondolsz.
2020. jún. 25. 16:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!