Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt ajánlotok?...

Milyen gitárt ajánlotok? Kezdõ vagyok, melyik a legjobb gitár amit ajánlanátok? gitár név, esetleg link is jöhet

Figyelt kérdés
elõre koszonom

2020. jún. 4. 18:05
 1/8 A kérdező kommentje:
olyan western hangzásu is lehet, bocsánat ha hűlyességet írtam 😬
2020. jún. 4. 18:06
 2/8 Mojjo ***** válasza:
Mennyit szánsz rá?
2020. jún. 4. 18:12
 3/8 A kérdező kommentje:
max olyan 20-28ezret szannek ra így az elején, de lehet olcsóbb is🙂
2020. jún. 4. 18:22
 4/8 Mojjo ***** válasza:
100%

Ennyiért újonnan nem lehet kapni használható western hangzású (azaz fémhúros) akusztikus gitárt.

A legolcsóbb bevállalható fajta a Cort AD-810 kb 38 ezer környékén van. Ami ennél olcsóbb, azt jó messziről kerülni. Esetleg használtan az említett Cortot meg lehet csípni, vagy egy Fender CD-60-ast, ami szintén jó lehet kezdésnek, de azért szerencse kell hozzá.

2020. jún. 4. 19:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha a használt belefér neked, akkor mindenképpen egy használt Cort ad810 et vennék. Magasan a legjobb szerintem.
2020. jún. 4. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
64%
50.000 Ft, amiből már lehet valamit kezdeni, de így is nagyon komoly megalkuvással lehet csak válogatni
2020. jún. 5. 08:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a Martin Co -t szeretem westernben de éppen a minap járt nálam egy ötvenezres Cort beállításra aminek csoda jó hangja volt és még csak állítani se kellett rajta semmit olyan pontos.
2020. jún. 5. 23:20
 8/8 A kérdező kommentje:

nagyon szepen koszonom, kezdõ vagyok nagyon, de annyira bennem van , es mar nagyon régóta szeretnék venni.

Körűlnézek, és megírom ,koszonom a tanácsokat!

2020. jún. 8. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!