Keresek egy zenét ,de nem talállom valaki a címét??
Figyelt kérdés
biztos vagyok benne ,hogy régi lehet de azért nem nagyon régi és régebben sláger lehetett de nem volt nagy reklám a zene mellet úgy hogy úgy elveszett szöveget se tudom csak azt tudom hogy azt éneklik benne hogy foreverr live me want they kisono ceas ov hana wi libi live mi forever love me valahogy így hogyan találjam meg??2020. máj. 31. 22:37
1/5 anonim válasza:
Esetleg a Forever young (Alphaville)?
Vaagy a Don't You Want me?
2/5 A kérdező kommentje:
mem, sanos eggyik se az a baj kevés az információm nem tudom hogy lesz meg de azért kösz
2020. jún. 1. 08:47
3/5 anonim válasza:
Demis Roussos - Forever and Ever ?
4/5 A kérdező kommentje:
nem sajnos nem nem tudom hogyan találjam meg
2020. jún. 1. 17:13
5/5 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=HiH5Ou6SmhU már meglett egyik haverom megtalálta
2020. jún. 5. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!