Szerintetek melyik dobot lenne érdemesebb megvennem?
Szeretnék megtanulni dobolni videók alapján,sajnos nincs időm tanfolyamokon részt venni.Szeretném kikérni egy olyan ember véleményét aki ért a hagszerekhez,esetleg dobol.Nem szeretnék drága hangszert venni,mert nem tudom,hogy menne nekem viszont leginkább az elektronikus dobokban gondolkozom.Szerintetek ebbel a 3 fajtából melyiket érné megvenni nekem?
18/L
Szia! A három küzül amit belinkeltél az első és a harmadik csak szőnyeg a dobfelszerelés alá, a második pedig egy cintányér a Roland TD-1 elektromos dobhoz, amit külön tudsz megvásárolni. Ez alapján ha dobolni szeretnél, ne ezek közül válassz, mert dobod nem lesz, csak szőnyeged, vagy egy elektromos cintányérod, amiknek magukban nem sok hasznát veszed. Ilyen olcsón azért nem igen találsz dobfelszerelést, de ha megengeded, ajánlhatok párat:
Véleményem szerint ezek közül bátran választhatsz. Ha mégsem tetszenének, nyugodtan írj, és próbálok keresni mást. Ha megfelelőnek találnád valamelyiket, akkor sok szerencsét, és kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!