Kik azok a zenei előadók, akik a kdvenceitek, és kik azok, akiket utáltok?
Én 17 éves létemre erre annyit tudok mondani, hogy szeretem a nótaénekeseket, majdnem mind. komolyan mondom.
És nem szeretem a magukat sminkelő, kamera előtt ugráló hülye gyerekeket, meg a maguktól elszállt, szétplasztikázott ribiket.
Nem utálok igazából senkit, csak nem szimpatikusak egyáltalán. Ilyenekre gondolok, hogy Taylor Swift(ő igazából jó volt, amikor még Country énekes volt), Ariana Grande, Dua Lipa, Miley Cyrus, Justin Bieber, Billie Eilish stb.
Kedvencem nincs.
Hát én is megmondom, hogy kiket szeretek és utálok, lehet sokan le fognak szólni, de ez van...
Külföldi:
Férfiak:
Imádom: David Bowie, Brendon Urie, Jon Bon Jovi, a Jonas-testvérek, Chad Kroeger, Chris Cornell, Billie Joe Amstrong, George Michael, Eminem, Sting, Shaggy, Flo Rida, Chris Martin, Pitbull, Rod Stewart, Bryan Adams, Nate Ruess, Jason Derulo, Chris Brown, Pitbull, Dan Smith, Dan Reynolds, Dryden Mitchel, Andrew Ridgeley, G-Eazy, Macklemore, Post Malone, Ricky Martin, a Busted tagjai, és még sok más...
Utálom: Enrique Iglesias, Shawn Mendes, JB, Why Don't Wes srácok (nyálasnak találom a zenéjüket, őket meg beképzeltnek), meg egy csomó tuc-tuc DJ, és béna szövegeket nyomó rapper, 6ix9inenal és Lil Pumppal (akitől csak a Gucci Gang tetszik), valamint ide sorolnám Billy Idolt is, de csak a nagyképűsége miatt, amúgy csak pár zenéjét ismerem, és elismerem, hogy tehetséges
Nők:
Imádom:Britney, Rihanna, JLo, Ariana, Selena Gomez, Avril, Billie Eilish, Beyoncé, Alessia Cara, Bonnie Tyler, a Little Mix tagok, ex-5Hs lányok (kivéve Camila), Lady Gaga, Shakira, Nicki, Iggy, és még sok más
Utálom: Camila Cabello és Taylor Swift (mert mind a kettő qrva)
Együttesek:
Imádom: Fall Out Boy, Alien Ant Farm, Wham, Fun., Jonas Brothers, Maroon 5, 5SOS, Nickelback, Coldplay, Bastille, P!AD, OneRepublic, Twenty One Pilots, Green Day, Little Mix, TLC, Fifth Harmony
Utálom: Insane Clown Posse, 1-2 számukat hallottam, nem tetszett, más együttes nagyon nem ugrik be
Magyarok:
Férfiak:
Imádom: nincs olyan, talán Paul Street és Pápai Joci azok, akik talán jó zenéket csinálnak, meg a Horváth Tomi, talán a Majka is
Utálom: az összes divatmajom Manuellel és Vanek Andorral meg Hiroval, Krúbival az élen, Gáspár Laci, ByeAlex, és Puskás Peti munkásságát sem szeretem, de emberileg hatalams forma mind, ilyeneken, hogy Győzike meg Pákó, jókat lehet nevetni
Nők:
Imádom: nincs olyan, talán Gigit meg Muri Enikőt bírom
Utálom: Lil G a drága barátnőjével, Dallos Bogi, Lábas Viki, Tarján Zsófi, Bocskor Bíborka
Együttesek: főleg a Margaret Island-kaliberű bandák, de sokat utálok, nem kezdem el sorolni
Akiket imádok nem csak zeneileg, az Axl Rose és Slash. Imádom Axl imidzsét, szerintem tök jó, hogy lett egy védjegye, bár a legröbb rajongónak a másfél órás késései és a hisztijei nem akkora buli, főleg, amikor megveszik a drága jegyet, erre Axl lerohan 20 perc után a színpadról, mert valaki Slash-es pólóban ment😂
Slash meg.. nem tudom, őt is nagyon imádom
Az egyik ok, hogy nem tudom ki vette észre, de egyedül Slash nem volt soha klippekben nővel. Egy intejúban elmesélete, hogy ő így szerződött, hogy klippekben nem csajozik, ő ugyanis hűséges akar maradni szeretett felelségéhez :)
Meg amikor miután Axl lerohant a színpadról, mert elkezdték őket a nézők fotózni, eldobta a mikrofont, ami úgy hangzott, mintha lövés lett volna, ezért a közönségen eluralkodott a pánik, majd Slash kezdte el nyugtatni a rajongókat :)
Akit nem igazán szeretek, az Ariana Grande
Egyáltalán nem akarok beleállni, mivel nem ismerem az igazi személyiségét, azt sem bánthatom, viszont amit látok belőle, az nem szimpatikus.
Én osztom Puzsér véleményét, miszerint a médiában mindenki szerepet játszik, csak nem mindegy, milyen szerepet választ.
Egyébként elismerem, hogy egy nagyon-nagyon tehetséges és szép lány :)
Ha a mainstreamet nézzük, akkor ezeket szeretem: Twenty One Pilots, Shawn Mendes, Bagossy Brothers Company, Depeche Mode, Linkin Park, Follow The Flow, Billie Eilish, Queen, Metallica meg Eminemtől, Imagine Dragons-tól, Backstreet Boys-tól, Sia-tól Ed Sheerantól néhány zene.
Akiket nem szeretek: Lil g, Hiro, Halott Pénz, Justin Bieber, de ezeket nem igazán akarom leírni, mert én inkább a kedvenceimre koncentrálnék. Biztos rengeteg olyan előadó van akiket annyira nem szeretnék, nem szoktam foglalkozni ezzel.
Engemet is elkeserít, hogy ennyi fiatal hallgat szutykot, és az itt felsoroltak közül néhány személy rajongótáborában nagy számban akad ilyen, de nem lehet mit tenni ellene, egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Tisztában vagyok vele, hogy a hatalmas rajongótáborral rendelkező tinisztárok mögött tényleg sok segítséget kapnak a háttérben és a zeneiparban már előre megvan, kit adnak el aktuális szupersztárnak a következő generációnak. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy az ilyenek között is akad olyan, akik megérdemlik a hírnevet, bár tény, hogy az ilyen TØP féle zene is lehetne felkapottabb. Akiket leírtam, azok, ha nem is mindig, de az átlagból számomra kiemelkednek mint érzelmi hatásra, mint tartalomban, mint szövegileg, stb. Tény,nem mindegyikük ugyanolyan minőségben tolja, van, akiknél a személyisége is rájátszik, de ezek végigkísértek a tinikoromat és nem egy közülük felejthetetlen élményt hagyott bennem. (Pár koncerten is voltam.)
Ha már így megemlítettem, nálam a személyiség is fontos tényező, egyszerűen nem tudnék olyan előadókat hallgatni, akik nem szimpatikusak számomra, legfeljebb párat, azt is a gyerekkoromból a nosztalgia miatt. Tény, közülük is voltak olyanok, akikről leírták a rajongói, hogy kicsit el vannak szállva maguktól, de olyan nagyot, hogy teljesen kiábránduljak belőlük, az még nem sikerült.
17L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!