Lányok!Nektek bejön Krúbi?
Figyelt kérdés
Ha igen,akkor miért?
És ha nem akkor miért?
2020. máj. 31. 10:02
2/11 anonim válasza:
Nem.
Nem bírom a bajuszt és az ilyen körszakáll szerű valamit.
3/11 anonim válasza:
Nekem nem. Nem igazán tudom meg magyarázni miért nem, de egyszerűen nem.
4/11 anonim válasza:
A feje jó, de a teste, fõleg a keze és a karjai gàz. Mint egy hormonzavaros lány. Látszik, hogy életében egy percet nem dolgozott.
5/11 anonim válasza:
Nekem mikor szingli voltam ő volt a nagy álmom:D Szerintem szép arca van (nyílván mint férfinek), a teste tény, hogy nem a legizmosabb, de engem az annyira sose érdekelt, na meg magas is.
6/11 anonim válasza:
Én amikor felfedeztem, teljesen beleszerettem. :D Pedig inkább a sima arcú vagy kicsit borostás férfiak jönnek be. Viszont egyrészt a zenéje, a vele készült interjúk, másrészt pedig a sötét haj + világos szem kombináció nagyon elvarázsolt. :D Tényleg "szép" arca van, tudom, hogy férfira ezt nem mondjuk, de akkor is, a vonásai nagyon megtetszettek. A magassága is tetszik, az meg, hogy nem túl izmos, nem igazán zavar. Szóval a kérdésre válaszolva, igen, egyértelműen bejön!
7/11 anonim válasza:
Igen. Szép az arca. Jó a szövege. Van önbizalma. Jó a stílusa.
Én meg úgy látszik, hogy csak tőmondatokban tudok írni. :D
8/11 anonim válasza:
igen. De a zenéit jobban preferálom. Az ösztönlény c. albumja sokat dobott rajta. <3
9/11 anonim válasza:
Igen :)
Viszont ettől függetlenül a zenéje miatt hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!