Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hegedűről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első hegedűnek vettem még ősszel egy nagyon olcsó (15.000 Ft) kínai hegedűt, hogy mégis megnézzem hogy fekszik ez nekem, meg, hogy az alapokat elsajátítsam. Gyakorolgattam rajta, aztán eltettem egy időre. Mostanában megint előszedtem, és komolyabban ráfeküdtem a témára. Jobban is megy már, viszont elkezdtem érezni a hegedű gyenge pontjait, amik már zavarnak is. Neten nézegettem hegedűket, és kinéztem magamnak egyet:

[link]

Mivel még mindig kezdő vagyok, így tanuló hegedűt nézegettem, árban meg kb ez az amit még megengedhetek magamnak. Tudom, sokan fogjátok mondani, hogy gyűjtsek még, mert 100k alatt nincs normális, de mégis kíváncsi volnék a véleményetekre ezzel a típussal kapcsolatban.

Előre is köszönöm a válaszotokat.

2020. máj. 30. 21:14
 1/1 Mojjo ***** válasza:
100%
Az áráért ez egy egészen korrekt, bevállalható hegedű. Ha ennyi a kereted rá, újonnan jobbat nem hiszem, hogy találhatsz. Esetleg egy beállítás lehet, hogy szükségeltetik, de az mindegyik hegedűről elmondható, amelyik boltból jön.
2020. máj. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!