Milyen hangszerek játsszák a Karib-tenger Kalózai zenéit? Különösen a Marry me c. betétdalt.
Figyelt kérdés
Illetve tudtok kottát szinfonikus zenekarra a fent említett zeneműhöz?2020. máj. 29. 14:42
1/1 Purrincess Noire válasza:
Huh, ha jól hallom: kürt, klarinét, valamilyen húros is van. A tippem a hárfa. Hegedű, tuti cselló is van. Nagy bőgő. Üst dob. Szaxofon. Oboa. Trombita is. Fuvola is. Ó és tuba.
Bocsi, hogy ilyen összeszedetlen, csak közben igyekeztem leírni, hogy miket hallok ki. Talán nem pontos, de én ezeket érzékeltem.
Sajnos nincs ötletem, hogy hol lehetne találni hozzá partitúrát. Ha esetleg közben rájövök megírom.
Remélem, azért egy kicsit tudtam segíteni. <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!