Kik a kedvenc punk, punk-rock együtteseitek?
Magyar punk együttesek közül a kedvenceim:
HétköznaPI CSAlódások
Prosectura
Fegyelmező Részleg
Auróra
Hatóságilag Tilos
Központi Hatalom
Alvin és a mókusok
Külföldiek közül pedig:
The Exploited
The Casualties
Sex Pistols
Black Flag
The Adicts
Dead Kennedy's
Agent Orange
Ramones
Agnostic Front
The Unseen
The Descendents
Subhumans
12: A Punk's Not Dead dokumentumfilmbe, és a Punk című dokumentum-minisorozatba is bevették őket, a Dookie című albumukról a legendák is elismerően nyilatkoznak. És Iggy csinált velük dalt, illetve felléphet velük. Ha Iggy szerint nem a punk meggyalázása, akkor te is lejjebb vehetsz az infantilis agressziódból. :P
Nem muszáj szeretni, nekem is túl laza a legtöbb számuk. De azt mondani, hogy nem fér bele a punk valamelyik ágába, az olyan, mint amikor 40 éves felnőtt férfiak hisztiznek, hogy a glam metál az nem metál, csak mert irigyek, hogy Vince Neil több nőt vágott gerincre egy turné alatt, mint ők egész életükben.
Másrészről a Ramones sokkal poposabb.
#16.Miért, attól Punk valaki hogy az adott szubkultúra újabb szereplőit lenézni?(pont mint a Nu-Metal bandákat a metalhead-k körében)
Nem mellesleg a Green Day-nek köszönhető hogy mainstream sikereket ért el a műfaj, valószínű nélkülük kevesebb fiatal ismerte volna meg a Punk zenekultúráját, amihez ők jogosan tehetők.(persze nem a mostani állapotban)
Pistols, Ramones volt nálam a kiindulópont, aztán a D K
És a Suicidal Tendencies lett a nagy kedvenc később, bár az hard core inkább, mint punk.
Magyarok közül:
Tizedes meg a többiek, Cpg, Leukémia, Bandanas.
De én már 50 múltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!