Szerintetek összességében milyen ember volt Kurt Cobain?:)
Figyelt kérdés
Sokat olvasgattam róla de a vélemények néha mások, és igazából nincs is fejemben egy normális kép róla.2020. máj. 25. 16:17
11/14 anonim válasza:
Tragikus sorsu, igazi muvesz. Nekiment a main stream-nek. Visszahuzodo, de megis lazado. Szamomra orok szerelem es ikon.
12/14 anonim válasza:
Egy zseniális ripacs volt akinek valószinűleg először sikerült meglehetősen feltűnő antisztár megnyilvánulással betörni a mainstreambe :''D
13/14 anonim válasza:
Láttam egy durva snittet az unplugged koncert album felvétele közben ami nem került a felvételre természetesen amikor Kurt 2X is dühösen felpattan egy nézőhöz és befenyíti mert zavarja őt a koncertezésen.
Szóval én nem szeretnék vele dolgozni az biztos.)
14/14 anonim válasza:
Erről van videód? Mert sztem inkább csak poénkodott ezzel. Mármint h eljátszotta h ő egy bukó, és ez vicces lehetett ott, és akkor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!