Miért kap ennyi utálatot, és miért van ilyen sok negatív vélemény a KAACHI nevezetű kpop lány bandáról?
És mi a ti véleményetek róluk?
Szerintetek joggal nevezik magukat kpop bandának?
Ahogy én észrevettem eléggé eltér maga a video minősége is, meg a legtöbb tag nem ázsiai.
Szerintem egy kicsit túl nagy/alaptalan a nagy utálat körülöttuk, bár az tény, hogy engem is idegesít, hogy kpop bandának mondják magukat amikor csak az egyik tag koreai.
Illetve normálisan nem is tudnak koreaiul.
DE mindenkinek megvan a maga véleménye.
"tisztelet a kivételnek, mert ott is akad egy-két egész dallamos és ritmikailag jól felépített zene, de aki kicsit is ért a zenéhez, az tudja, nem ez a jellemző"
A válaszom OFF, de ez egyáltalán nem igaz. Lehet, hogy értesz a zenéhez, de vannak jól komponált számok is odakinn bőven. Ajánlom neked Black Eyed Pilseung, Shinsadong Tiger, L.E (Ahn Hyojin) munkáit.
#4-nek:
#1 a következőt írta:
"mert ott is akad egy-két egész dallamos és ritmikailag jól felépített zene"
Erre én felsoroltam 3 producert PÉLDAKÉNT, akiknek TUCATJÁVAL vannak jól megírt számaik. Neked sincs semmi fogalmad a zenéről, én 12 évig tanultam zenét, és a "de a nagyja az tényleg zeneileg nulla vagy legalább is ahhoz közelit" nem állja meg a helyét. Azt elfogadom, ha nem kedveled a stílust, de valótlant ne állíts.
Black Eyed Pilseungtől:
Apink - Eung Eung
https://www.youtube.com/watch?v=499YUeNoYVE
Apink - Dumhdurum
https://www.youtube.com/watch?v=WqzTRK5GPWQ
Shinsadong Tiger + L.E-től:
EXID - I Love You
https://www.youtube.com/watch?v=SAdmzjsFVQo
L.E-től:
EXID - Don't Want A Drive
https://www.youtube.com/watch?v=uGGXa9ErB3A
Bónusz: Zico + Poptime-től:
Zico - Any Song
Istenek utolso akkora barom vagy mar bocs! Az hogy nekem van érzékeny hozza neked meg csak a fanatizmusod és még mindig nem tudtál meg cáfolni!!!!! Mert csak ennyire vagy képes! Szerinted hány kpop szám van? Több ezer!!!! Na több ezerből van kb 20-30 jó! Na akkor az mit jelent! Hogy a legtöbb azaz a 90-95%-a az tényleg nem jó!
Meg írtam nekem is tetszik egy-kettő meg tényleg van egy-kettő jó!
Pont hogy te állítasz Valótlant + még okoskodni is akarsz miközben pont hogy magadat cáfolod meg és engem igazolsz még hozzá egyszerre!
#6,7
Legalább érvelnél, ahelyett, hogy csak fröcsögsz. A "kpop sz.r" állítás azzal nem lett igazolva, hogy "Szerinted hány kpop szám van? Több ezer!!!! Na több ezerből van kb 20-30 jó! Na akkor az mit jelent! Hogy a legtöbb azaz a 90-95%-a az tényleg nem jó!" , mert ez bármely ország popzenéjére igaz és én ezt egyszer sem tagadtam le. Tudom jól, milyen a popzene. És igen, hoztam neked példákat, hogy sokkal több minőségi zene van, mint ahogy gondolod. Sorolhatnám napestig, ha lenne időm rá.
A stílusod téged minősít, nem engem. És nem én vagyok a fanatikus, te vagy az elvakult. A személyeskedésedre nem reagálok, én civilizált módon szóltam hozzád/hozzátok.
Hat persze... az a gond hogy abszolut nem értesz a zenéhez de okoskodni akarsz...! Sorolhatnám nap estig mert valószínűleg a 10. után Olyanokat is bele szúrnál amiket te tök jónak hallasz közben meg a hangok nagyon sokszor el csúsznak csak te ezt nem hallod! Ez a nem mindegy!
Amugy nem figyelsz rendesen nem azt írtam hogy maga a műfaj annyira rossz hanem hogy nagyon sok benne a rossz de vannak kivételek! Ezt is elmondtam nagyon sokszor!
Az hogy te ilyen passziv agresszív módon védekezel az tényleg csak azt jelenti hogy minden hozzá értés nélkül akarod a másikat meggyőzni a te igazadról! Elsonek én is civilizáltam írtam de hát még mindig csak ugy a azt hajtód hogy de hát akkor is nagyon sok jó van! Nem van néhány jó! Es van nagyon de nagyon sok átlagos (Kpop mércével) monoton Hamiskás és szintén sok van ami rossz! Azaz hangilag! Az hogy neked főként a szöveg a tánc és a látvány dominál arról nem tehetek... az ének a hangokrol szól nem az autotune-ról... meg az utólagos studio javithatásokról....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!