Miért ennyire felkapott manapság a Kpop? Illetve miért van ennyi utálja? Miért alkot mindenki egy banda után véleményt az egész műfajról?
Tulajdonképpen nekem nagyon jó hallásom van kb 13 éve tanulok/foglalkozok zenével szoval bőven meg tom mondani ki tud énekelni ki nem... az hogy te a koncerteken látod hogy jol énekelnek az csak azt jelenti hogy fingom sincs az Egészről!!! A Nagyobb koncertEk elott mindig tartanak egy próbát... (a kisebbek elott is...) ilyenkor az történik Hogy be állítják a mikrofonokat és be lövik a srácok hogy mennyire legyen hallható a playback miatt...
hiába vagy rajongó ha értenél a zenéhez akkor tudnád hogy mik mennek ott... nem utalatbol írtam hanem a kérdésre feleltem...
tény 90%-uk nem tud énekelni! Mert szerinted akkor hogyan tudna debutalni évi 10 csapat min 4 max 10 fővel? 😬😓 először is a kpopban nem az ének számit hanem az eladhatóság a külsejűk másodszor meg a tánc tudás... az ének az szinte az utolso sorban van!
Amigy a rap bandák előnyben mert Oda nem kell Enek tudás elég egy ütem érzék!!!
És nem
A számokban a dalszövegben van a szexualitás hanem a koncerteken a képeken a ruhákon amiket felvesznek!!! Mert egyrészt a koreai radio Zenei csatornák nem engedi a drogok fegyverek és erőszak valamint szexet Bele tenni! Meg csak a szavakat sem mert család barátnak kell lenniük... persze a zenei gálákon meg ugy öltöznek Sokszor mint A qurvak mert gyakorlatilag teljesen kint van a melle koncerteken meg a fenekük meg mindenuk!
1. Nem tudom.
2. Mert nem mindenkinek jön be ez a zenei stílus vagy nyelv.
3. Mert,azt el kell ismerni,hogy, azért van bennük közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!