Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ennek a magyar rapzenének...

Mi ennek a magyar rapzenének a címe?

Figyelt kérdés

Egy videóban hallottam, de alig lehetett érteni, viszont nagyon megfogott. Már kerestem google-el, de sehogy nem találtam. Egy srác rappeli benne magyarul ezt kb.:

Hányszor mondtad, hogy nem teszed meg soha

Megint sikerült mert a szíved ostoba

Hányszor mondtad, hogy nem megyek nincs hova és én elhittem, mert a szívem ostoba..

Hányszor lenéztem én a pohár fenekére

Amit elhittem, annak csak a fele kéne

Mindig ugyanaz, sminkeld önmagad

Addig hibázol, míg az örvény elragad..

2020. máj. 19. 07:01
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ hol hallottad és mikor, ha elég bátor vagy írj a központba így: pl rádió: ekkor és ekkor itt és itt hallottam. Mi ennek a dalnak a címe!

Én már hallottam olyan esetről, hogy vki beírt a rádiónak, hogy mi a dal címe és vissza írt.

A te esetben csak te tudnál hasonlóképpen lépni!

2020. máj. 19. 10:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Egy youtube videóban hallottam, egy nem ismert emberkénél, aki vezetés közben hallgatta és hiába kerestem google-lel, nem találom sajnos.
2020. máj. 19. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
2020. máj. 19. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, Te nem tudod, de sokat jelent hogy megvan! Minden jót Neked :)
2020. máj. 19. 12:53
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy tudtam segíteni. Én meg rég hallottam, úgyhogy köszi, hogy eszembe juttattad.:)
2020. máj. 19. 13:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezer éve szeretem a magyar rap műfajt nő létemre, de jól jött valami újdonság. Mikor ezt meghallottam, tudtam hogy ezt hallgatni szeretném még...depressziós is vagyok és a zene segít kicsit, remélem neked is csak boldog perceket okoz! Még egyszer köszönöm :)
2020. máj. 19. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a jó az igazi magyar rap-ben, hogy segít, akármilyen időszakában vagy az életednek. Fél a fejjel! Szép napot!
2020. máj. 19. 13:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Tudod mit? Pont leírtad az igazságot!

Igazi magyar rap! Hallgattam sok előadót, de ez a srác iszonyat jó...

Most ahogy hallgattam a zenéit, jobban is lettem, csak azt sajnálom, hogy az ilyen tehetségek nem kapnak nagyobb támogatottságot. Régen jártam rapbulikba és voltak felfedezett emberkék, de Ő hol volt eddig? Vagy csak nekem csúszott ki valami?

A depressziómat egyenesen gyógyítja így 35 éves nőként, baromi jo zenéi vannak :)

2020. máj. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!