Valaki tud segíteni hogy találhatom meg ezt a zenét?
Mármint ebben a sorozat valami izében. Hallottam már más filmben is ezt a zenét, de nem tudom mi lehet a címe vagy a név amire hallgat. Így, ebben a formában. De nagyon tetszik nekem.
Kb egy perctől hallható mialatt beszélnek, különben spanyolul nem magyarul, nem is ez izgat.
Amikor meg akartam kerestetni annyit sikerült meg tudnom, hogy némely epic zene hasonlóan kezdődik, mint ez:
De ez nem az..
Szóval aki tud, segítsen pls! Tetszik ez a zene! 💔
Hát, én eddig jutottam, de ebben a lejátszási listában nincs, akkor pedig nem tudom, hogy hogyan tovább:
https://www.youtube.com/watch?v=7AapK4W7Hjs&list=PL1C6wNf4Sn..
Ő a zeneszerző, de ezt már biztos tudod:
Sok sikert a továbbiakhoz! :)
Nagyon köszönöm! Tényleg!
1/
Bár ez nem az, de letöltöttem, tetszik. 😊
2/
Igen, én is idáig jutottam. Az a baj, hogy szar minőségben van fent Youtube-n, mint ebben a listában, de mivel a többi fent van eredeti felvételben, minőségben gondoltam ez is. Valahol... Ha hallgat valami névre.
A Shazam hozzásegített a másodikhoz fent, ami hasonlóan kezdődik, ugyanabból. De nem ugyanaz... Mindegy. Valami Epic változatban meg kell lennie. Ha van megtalálom.
Tetszik 😢
Nem fogjátok elhinni. Alig egy hete valaki feltöltötte a zenét a listába amit javasoltatok itt is meg priviben is. ☺️😅 Van ilyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!