Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A rockerek/metalheadek elítéli...

A rockerek/metalheadek elítélik azokat, akik rockernek vallják magukat, de nem ugyanazokat az előadókat hallgatják, mint ők?

Figyelt kérdés

Mert sokszor hallottam már ezt, de ha ez igaz, én hülyeségnek tartom, hiszen a rocknak sok különböző ága van.

Hozzám a modern alternatív rock (pl The Neighbourhood, Arctic Monkeys) és a grunge rock áll a legközelebb (Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Soundgarden, Stone Temple Pilots), de azért vannak előadók, akiket szeretek más alműfajból is. De az öltözködésemen is a grunge/alternatív látszik, nem hordok láncokat vagy acélbetétes bakancsot pl. Ezért kevesebb lennék, mint azok, akik igen?

2020. máj. 9. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik elítélik akik kicsit is "lazább " zenét hallgatnak mint ők. De szerintem általánosságban ha nincs akkora szakadék a két stílus között inkább pozitív a dolog
2020. máj. 9. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég kemény amit hallgatsz? Nemvagyrokker!!!

Nincs elég lánc a nyakadba?

Nemvagyrokker!!4!!

Aki emiatt "elítél" annak nincs ki mind a négy kereke.

2020. máj. 9. 15:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélem el, mert természetes jelenség, hogy mindenkinek más a személyes ízlése. Nem vagyunk egyformák, és nem is jelenti azt, hogy az egyik rosszabb vagy gyengébb lenne a másiknál. Az sokkal zavaróbb lenne, ha boldog-boldogtan hirtelen ugyanazt kezdené el hallgatni, mint én.
2020. máj. 9. 17:27
 4/7 anonim ***** válasza:
19%
Csak azokat, akik úgy vallják magukat rockernek, hogy nem rockot hallgatnak. A grunge az egyértelműen rock, a nu metal pl. nem az.
2020. máj. 9. 18:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak kíváncsiságból, miért ne lenne rock a nu-metal?
2020. máj. 9. 21:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem a rockerek csinálják, hanem az idióták.

Az meg, hogy az idióták halmazán belül van rocker részhalmaz, mondhatni... mellékes. Ha valaki azt próbálja előadni, hogy minden rockernél, metálosnál ez a normális, annak nem kell adni a szavára. Ez a közösség pont azokból az emberekből verődött össze, akiket furának tartottak, kirekesztettek, akiken gúnyolódtak azért, mert nem olyanok voltak, mint mindenki más, mert nem azt szerették, mint mindenki más. Erre néhányan úgy gondolják, hogy azzal tartoznak ebbe a közösségbe, ha ugyanezt csinálják? Ugyan már... Normális metálos és rocker ilyet pont ezért nem ítél el valakit ilyenekért.

Nekem égnek áll a hajam azoktól konkrétan, akik ennyi energiát ölnek abba, hogy utálják azokat, akik nem olyan zenét csinálnak, amit ők szeretnek / nem olyan zenét hallgatnak, mint ők. Értelmes ember nem foglalkozik ennyit azzal, ami neki nem tetszik, - elvégre nem egy olyan dologról van szó, ami másokra nézve káros, mint a családon belüli erőszak például - normális emberből meg ezek a dolgok nem váltanak ki akkora gyűlöletet, mint amit sok egysejtű produkál mind ezen az oldalon, mind a facebookos rocker csoportokban és a való életben.

A nagy műfajvitató, önjelölt professzorok is hasonló kategóriát képeznek. A glam metál nem metal, a power metál nem metál, a nu metál, nem metál... Nyilván jobban értenek ezekhez, mint a rengeteg témában szakértő, egyetemeken zeneelméletet tanító és zenével, műfajfejlődéssel kapcsolatos előadásokat, könyveket, dokumentumfilmeket készítő emberek, akik egyértelműen a rock és metál családfára helyezik őket. Az egészben meg az a röhej, hogy maguk a zenészek nem ilyen szűk látókörrel rendelkeznek. Nem azt mondom, hogy ezeket a fejlődési ágakat szeretni kell. De a francba is, nem vagyok annyira egocentrikus, hogy azt gondoljam, ha én a metál zene rajongójának vallom magam, és nem szeretem a thrash-t, akkor a thrash nem is metál, mert nem az én álláspontom a vitadöntő ebben.

2020. máj. 10. 00:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszönöm!!! 🙌🏽🙌🏽🙌🏽🙌🏽 Ezt a megfogalmazást kerestem, annyira egyetértek veled!
2020. máj. 10. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!