Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek hány zene van letöltve...

Nektek hány zene van letöltve a telefonotokra?

Figyelt kérdés
Elsősorban azoknak érdekel a válasza akinek sokvan. Nekem 165 amit soknak tartok és szeretnék törölni, ha tényleg sok. Mert még fogok letölteni számokat...
2020. máj. 6. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még kevés is. Nekem most 576 van, de ezt sem tartom túl soknak. De nehogy csak azért töröld, mert valaki szerint meg sok. Mert ha sok, akkor mi van? Ha ráfér a telefonra, akkor nem baj az :)
2020. máj. 6. 21:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazság szerint volt egy csomó, de most csak 201.
2020. máj. 6. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
1933, de ebből sok egyetlen fájl, szóval van az 2000 felett is.
2020. máj. 6. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Általában csak nány tucat (50 és 100 között) lejátszási listába rendezve, amit tényleg hallgatok is. Nem látom értelmét a telefonon tárolni az összes zenémet.
2020. máj. 7. 06:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én alapból streamer appokat használok ott közel 3500, de rendesen letöltve is valamivel 1000 felett van
2020. máj. 7. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
300 körül és vannak közöttük 1 óránál hosszabb mixek is, de van még bőven hely a kártyán, szóval lesz ez még több is.
2020. máj. 7. 10:17
 7/8 anonim ***** válasza:

242, de ezt most manuálisan számoltam össze, szal lehet hogy hibás...

Amúgy van mobil netem, szóval spotifyon olyat is szoktam hallgatni, ami nincs letőltve...

+ Itthon CD-ről is szoktam hallgatni.

2020. máj. 7. 20:56
 8/8 anonim válasza:
Nekem jelenleg 189, én is soknak gondoltam, de a válaszokat elolvasva ez semmi:D
2020. máj. 19. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!