Ha bármit megtehetnél, mit csinálnál velük? >>
1: SP
2: Justin Bieber
3: Kiszel Tünde
4: Lady Gaga
5: P!nk
6: Chester Bennington
7: Taylor Lautner
8: Miley Cyrus
9: Marilyn Manson
10: Mike Shinoda
Mit csinálnál velük? :D Nem muszáj mindről írni. :)
Kíváncsi vagyok :)
Első: Szerintem néhány kivételével örülj, hogyha nem ismered őket xD
Második: okéé, kicsit meggazdagodnál xD
Sp-t, Justin Biebert, Kiszel Tündét, Miley Cyrust, Marilyn Manson-t kilőném az űrbe, úgy hogy vissza soha ne térjenek a Földre.
A 7-est nem ismerem, a többivel nincs bajom, így hát éljék tovább az életüket a Föld nevű bolygón, ami most már sokkal tisztább lett, mivel az előző párat fellőttük a fenébe.
az 1.2,3.,8. és a 9.-ket eltüntetném valahova hogy soha többet ne is halljak róluk.
7.ket nem ismerem
Azt nem tudom hogy a 4essel meg az 5össel mit csinálnék .Talán hagynám őket úgy ahogy vannak xD
Chestert meg Mikeot beköltöztetném a szobámba xD de jöhetne a többi bandatag is
1,2: Bemásznék az agyukba (ha van) és végre ráébreszteném őket, mekkora szánalmas paprikajancsik mindketten.
3: Bármit, csak ne kelljen látnom/hallanom/tudnom róla.
4: Semmit...na jó, talán egy "kör", de semmi több! :P
5: Rátetoválnék egy "I'm Britney Spears" feliratot a homlokára...
6: Megkérném, hogy fogadjon örökbe!
7: Őt nem ismerem.
8: Elzavarnám az iskolába, hogy végre felszedjen pár IQ-t a meglévő kettő mellé a hülye kist csitri...
9: Rajtakapnám ahogy egy Bibliával a kezében imádkozik.:P
10: Jól lecseszném, amiért anno összehozta az LP-t azzal a paraszt Jay-z vel - mert tuti az ő ötlete volt!
Szerintem pár válaszolónak csak névről nem ugrik be, ki Taylor Lautner. Nos ő játsza Jacob-ot az Alkonyat filmekben. xD
Utolsóval teljesen egyetértek :D Kivéve 1 választ: én személy szerint Lady Gagát visszalőném a űrbe xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!