Hogy bővítsem a hangterjedelmem?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok ének tanulós jó csatornákat linkelni?2020. máj. 3. 03:20
1/2 anonim válasza:
Skálázással gyakorold ki, persze ha az alapok megvannak. Az éneklés az, amit ne otthon tanulj, mert a rossz technika kikezdi a hangod. Menj el énektanárhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Elmentem, de azt mondta heti egyszer harminc perc elég, de így szinte semmi változást se észlelek lassan egy év után se a hangomon, amikor tudom, hogy megvan a tehetségem hozzá. Meg konkrétan könnyűzenei éneket szeretnék tanulni és ahol én tanulok ott kizárólag komoly zenét tanítanak és ez nagyon bánt, mert annyira nagy célom van és mindennap szoktam már kb két három hete egy órát naponta gyakorolni így viszont rengeteget változott a hangom. Mi tévő legyek?:/Valami tipp? Egyszerűen magántanárra, aki könnyűzenei éneklést tanít nincs pénzem nem engedhetem meg magamnak méreg drága....
2020. máj. 3. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!